reklama

Kwiecień 2009

A ja mam wizyte o 13 dzisiaj.Ciekawe jak malenstwo urosło....

Kciuki trzymam za wizyte i powrotu do formy życzę :-)

Ja tez w domu lodówkę robię :-D
Chodzę w krótkim rękawku a mój M. w swetrze i pyta czy nie za chłodno:-D:-D:-D
Mały to nawet lubi chłodniej więc jemu nie przeszkadza ;-)
Ja czasami w nocy otwieram okno :-D

U mnie to samo.:tak:
Tylko mój co raz podkręca temperaturę a ja od razu za nim zmniejszam i się wkurzam.....:baffled:.i cały czas mu mówię, kurcze że może przecież się cieplej ubrać :crazy:

reklama
hej dziewczynki:) ja tez wczoraj mialam gimnstyke przy goleniu:):biggrin2: stwierdzilam ze trzeba byc przygotowana jakby co. troche sie nameczylam ale udalo sie:)

dzis jakies samopoczucie nie za co , na dodatek mam zle wiesci od siostry bratowej- zmarlo im1,5 roczne dziecko. urodzila sie z zespolem downa i powazna wada serca, a najgorsze ze przez cala ciaze lekarze utrzymywali ze jest wszystko ok i ze na 100% chlopiec:wściekła/y::(( no ale jedyne pocieszenie, że juz sie nie meczy... bo Roksanka od urodzenia w szpitalach ciagle była:((:-(

teraz leze, krupniczek wstawiony, pranie zrobione. jutro ide do diabetologa a w czwartek na usg- tak sie stresuje ze nie wiem, mala osatnio mniej ruchliwa jakos:( mam nadzieje ze urosla:))
od poniedzialku za pranie ciuszków sie biore bo mam termin na 4-7 kwiecien, ale gin mnie straszyla polowa marca:))
pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujące mamuśki
:happy:
p.s. cos mi suwaczek zniknął:dry:

Witam mamusie kwietniowe:-)
Ja od soboty nie zagladalam do Was bo niestety nie moglam(maz przy kompie caly czas prawie,goscie itd) i juz myslalam ze Was nie doczytam do konca!Szczerze mowiac czytalam wszystko ale przez te zaleglosci malo co zapamietalam co slychac u ktorej(mam nadzieje,ze wybaczycie)

Trzymam kciuki za Wszystkie,ktore wybieraja sie do gina:happy:
Wiem cos tez o stresie jaki towarzyszy wizytom bo ja cos od ostatniej tez sie denerwuje(chyba przez to lozysko)

Co do ubranek podziwiam,gratuluje i bije brawo wszystkim dziewczynom,ktore juz skonczyly albo sa na finishu,bo ja nie mam nawet kupionych polowy rzeczy:dry:

A co do rozmiarow brzuszka to ja mam ok 97cm a jestem w 33tc(mam nadzieje,ze to nie za malo):happy:

Ja dzisiaj wogole jakas taka slaba znowu jestem.Gardlo mnie boli,cale zaczerwienione i ropien na migdale:baffled: musze isc do lekarza i pewnie da mi antybiotyk a co do brania jakichkolwiek lekow teraz to jestem bardzo uprzedzona i niechcialabym brac nic.

witajcie z rana

trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszych wizyt!

nie mam dziś zbyt wiele do roboty, przez malowanie pokoju mam wszystkie meble w drugim i nawet nie ma co składać bo i tak wszystko wszędzie leży, więc słodko sobie poleniu****ę do obiadu

moja mama ma w domu fantastyczną rzecz - taką prasowalnicę jak w maglu mają - ma chyba ze 30 lat, popsuł się w niej termostat, ale mój m. wymieni i te duże rzeczy będziemy na tym prasować, fajna zabawa, siedzisz sobie, wkładasz pranie i tylko naciskasz na pedał a to samo się obraca i prasuje .... znakomite urządzenie, sprawdziło się na wszystkich dzieciach, a i nasza pościel zupełnie inaczej pachnie jak się na tym wyprasuje

nio ja wlasnie wyszlam z lazienki;-) dzisiaj poszlo szybko i sprawnie:-D hi hi
szczesliwa jesli chodzi o dziwne imprezy to my raz wyladowalismy ze znajomymi na wieczorku dla 40-latkow:-D hi hi nie musze mowic chyba, ze tez po % bylismy;-)
kainkas nio to wiesci naprawde zle:-(wspolczuje bardzo:-(
madzia1989 jesli chodzi o rozmiar brzuszka to chyba nie masz sie co martwic;-) ja teraz zaczynam 35tydz i mam 93cm..

No niestety, ale trzeba zyc dalej:tak:

na dodatek pogoda brzydka, jakby słoneczko zaswieciło od razu humorek by sie polepszył...tak mi sie wiosny chce!!!!!!!! no ale nic leze i czekam na meza, jescze 2 godzinki:)) :biggrin2:
mój brzuszek tez nie za duzy bo 99 cm, ale widze ze podobne macie: to fajnie bo zaczynalam sie martwic:happy:

strasznie nie lubie sama w domku siedziec:( zazdroszcze dziewczynkom, które mają starsze dzieciaczki, na pewno nie mają czasu sie " nudzic"...:baffled:

miłego dnia :tak: odpoczywajcie sobie, bo juz niewiele zostało:-D

nio i znowu zlapalam stersa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: weszlam w neta, zeby sprawdzic moje wyniki badan.. morfologia oczywiscie ponizej normy i wyszlo mi bialko w moczu:zawstydzona/y: dobrze, ze w sobote nie pojechalam na te badania, bo z takimi wynikami to chyba bym do dzisiaj umarla:zawstydzona/y: dobrze, ze za niecale 3 godz wizyta..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry