Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze i nie jestem cudownym dzieckiem ale sorki co ja mam robic z nia przez msc tu??? chcem moja mame a nie obca kobiete ktora na spacery bedzie moje dziecko zabierac do kosciola. wredna jestem wiem ale ja sie nie dam i postawie na swoim a jak im nie pasuje to odrazu pojade na mazury i wogole wnuka/wnuczki nie zobacza do wrzesnia
Muszę Wam sprzedać dowcip
- Jaki jest najlepszy środek na hemoroidy ?...
- środek du..![]()

Jestem.Oliwier waży już2 kg,Wszystkoz nim wpożądku,nadal glówką w dół.
U mnie za to bakterie w moczu,grzybica zaatakowała,także kupe leków mam.
Następna wizyta za 2,5 tygodnia.Ide konczyc obiad.

dzisiaj marcówka doszdł nastepny maluszek czyli juz 6

ja wybieram sie z olkiem do dentysty a caly dzien zalatwialam jakies sprawy, a mialam lezec
szok od jutra gnije w lozku obiecuje sobie to codziennie

tak siedze i czytam o tych ubrankach i cos mi sie wydaje, ze chyba my mamy duzo w nadmiarzewczoraj pol nocy prasowalam tylko body z krotkim rekawem na rozmiar 56 i naliczylam ich 19 szt.. reszty juz nawet nie licze..

He he, no to nieźle, aż z ciekawości swoje policzyłam i mam w sumie w rozmiarówce 56-68: 21 body z długim rękawkiem, 19 z krótkim, 18 śpiochów, 13 koszulek, 15 pajaców, 14 kaftaników rozpinanych, 12 bluzeczek z długim rękawkiem, 10 półśpiochów. Mam nadzieje że wytarczy.
Wszystkie rzeczy są używane więc chciałam od razu wyprać bo nie mam jak tego oddzielić, zeby mi sie później nie pomieszało co prałam a czego nieTo nie za szybko trochę to poprałaś? Przecież te na rozmiar 68 ubierzesz pewnie za 4 miesiące, a na 74 za 7 miesięcy! Z pewnością zdążą Ci się zakurzyć, a do tego czasu to już 100 razy będziesz pranie robić.

Hej,no nie mogę Was doczytać,dziecko mi po łóżku skacze
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Aniołek nie daj się.Tym bardziej,że nic pilnego nie miały,tylko kawę
Sylvii chyba 8 tyg.,a nie 6
Buziaki.
, no a poród mam umówiony na 6 kwietnia( o tydz. wcześniej niż termin z OM) dlatego 6tyg. od dzisiaj:-)Gabi mój suwaczek o tydz. jest opóźniony, no a poród mam umówiony na 6 kwietnia( o tydz. wcześniej niż termin z OM) dlatego 6tyg. od dzisiaj:-)