reklama

Kwiecień 2009

reklama
Pozdrowienia dla kwietniówek:)
Jeśli chodzi o termin porodu, mój lekarz powiedział żebym o nim zapomniała. Tak jak miał być 1 kwietnia, tak powiedział żebym szykowała się od 11marca do 11 kwietnia!!! WYtłumaczył mi to tak, że jedne dzieci wcześniej a drugie później zaczynają chodzić czy mówić. Więc jeśli Misiek (bez różnych czynników przyśpieszających lub opóźniających) będzie gotów to da znać!!! I może to byc 38 albo 41 tydzień!!! Ta teoria do mnie przemawia :)

hej dziewczyny:)
ja juz po wizycie u lekarza, wszystko ok, tylko z moczem jest cos nie tak, podobno jakas infekcja... musialam isc do szpitala i zaniesc swoja probke, zobaczymy co z tego wyjdzie, staram sie nie martwic...:zawstydzona/y:
poza tym lekarz powiedzial ze maluch jest w trakcie obracania sie glowka w dol i gdzies za ok 2 tyg bedzie juz obrocony:blink:
co do koszuli do szpitala to nie mam zadnej i w koncu wypadaloby sie za czyms rozejrzec:tak:
a wynik moczu bede miala za 2 tyg jak pojde do lekarza.....:zawstydzona/y:
lece zrobic sobie kakao na poprawe humoru:-p

ada1989 - infekcja w ciąży to normalka, więc nie masz co się przejmować, dobrze, że z dzidziusiem ok ;-)

ewelyn - odpoczywaj! Oby jak najszybciej Cię głowa przestała boleć, ja miałam tak wczoraj cały dzień i noc, dopiero dziś jest lepeij

nadii dzieki za pocieszenie ja mam nadzieje ze to nic powaznego, chociaz wczesniej lekarz przepisal mi leki na infekcje drog moczowych i chyba nic nie daly bo znow to samo wykryl:baffled:ale staram sie byc dobrej mysli:)
ewelyn odpoczywaj duzo, bedzie dobrze:tak:

a co do koszul - w moim szpitalu dają i do porodu i zaraz po - to trochę w szpitalnych pochodzę no i mam 2 własne z poprzedniego porodu - muszę poszukać, bo absolutnie nie noszę koszul i nawet chciałam je wydać, ale jakoś się uchowały
i takie fajne podkłady poporodowe też dają:happy:
w ogóle wszystko dają, dla dzidzi też
pamiętam jak mnie Maksik roczulał w takich bidusich szpitalnych ubranakach:sorry2::sorry2: a naoliwkowana główka pachniała mu nieziemsko oliwką bambino:sorry2: i przynosili go po poranej toalecie zapakowanego ciasno w rożek - wyglądał jak taka mała paczuszka ... ech rozczuliłam się
pieluszki o dziwo szpital stosował ...pampers

reklama
Mój termin porodu jest od początku 4 kwietnia, a z USG wychodzi koło 7 kwietnia, więc nie przypuszczam, żebym miała rodzić przed terminem. No i im później tym lepiej - remont trwa... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry