reklama

Kwiecień 2009

reklama
No,tak to też kwietniówka.
A nie wiem czy wiecie,ale druga córeczka Lilian wczoraj odeszła:-(...
Tak naprawdę to pierwsza z kwietniówek rozpakowała się nieszczęśliwie w grudniu Sowa.Potem Lilian:-(
Miejmy nadzieję,że już reszta będzie szczęśliwie...

No,tak to też kwietniówka.
A nie wiem czy wiecie,ale druga córeczka Lilian wczoraj odeszła:-(...
Tak naprawdę to pierwsza z kwietniówek rozpakowała się nieszczęśliwie w grudniu Sowa.Potem Lilian:-(
Miejmy nadzieję,że już reszta będzie szczęśliwie...

Masz racje najpierw była Sowa.
I jeszcze Liliann, co prawda z majówek, co za nieszczęscie, nawet nie wiedziałam ze druga dziewczynka też odeszła :-(

klucha - nie wracam już do pracy, na zwolnieniu jestem od listopada, korzystam z tego, że można być na zwolnieniu ciążowym 100% płatnym bez przerwy 182 dni, od nowego roku nawet wydłużyli ten okres do 270 dni. dzięki temu macierzyński zacznę dopiero po porodzie, kiedykolwiek miałby on nastąpić i mam nadzieję że lekarz nie będzie robil problemów z wystawieniem dalszego zwolnienia jakbym już się przeterminowałą, u mnie każdy tydzień macierzyńskiego jest na wagę złota bo oznacza płatny urlop, im później pójdę na wychowawczy, nawet na tych kilka miesięcy tym lepiej, niestety nie mam nikogo zaufanego z kim mogłabym zostawić małego, a opiekunki i żłobki na początku odpadają, może uda się załatwić telepracę, to byłoby najlepsze rozwiązanie. pracowałabym z domu i jednocześnie mogłabym zajmować się dzieckiem i kasa by była

Spaczyna - ja prawie non stop chodzę ufajdana, nie przejmuj się

Margaret - niestety jak ja dołączyłam na bb to tej kwietniówki już chyba nie było, może właśnie z tego powodu tak nagle zniknęła, życzę jej i maleństwu dużo siły i wytrwałości

a propos bioparoxu - ja też to brałam niedawno, w styczniu, pamiętam że na ulotce było napisane że bezpieczne w ciąży

ale się rozpisałam:-)

jej tak mi sie smutno zrobilo biedna Lilian niejestem sobie w stanie wyobrazic co ona czuje ale to musi byc straszne.:-(
o Sowie pamietam tez blizniacza mama miala byc a tu taka tragedia:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry