nadii1
Mama Zuzi
Jeszcze mi się marzy w marcu oczyszczanie buźki, ale nie wiem czy się uda.
Kochana pamiętaj, że podczas oczyszczania w czasie ciąży nie wolno stosować ŻADNYCH PRĄDÓW I MASK ALGOWYCH!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze mi się marzy w marcu oczyszczanie buźki, ale nie wiem czy się uda.
Dzieki za przypomnienie.
Dobranoc kochane kwietnióweczki, żegnam się bo od 22.05 zaczyna się CSI:Kryminalne Zagadki Miami:-) uwielbiam tego typu filmy![]()
Ale kosmetyczke to przed porodem raczej jeszcze odwiedze.
Oglądam codziennie:-)

stwierdzil, ze jak siedziec i lezec nie moge to wyciagnal mnie na spacer:-) przy okazji zalatwilismy pare spraw na miescie, bylismy na obiadku i znowu kupilismy synusiowi pajacyki;-)
skonczylo sie tak, ze jadlam wymarzone pierogi z truskawkami, a do tego placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
hi hi jakbyscie widzialy miny ludzi wokol nas to byscie padly;-) nio, ale wsumie sie nie dziwie, bo takie mixy sa raczej nienaturalne
hi hi nio, a jeszcze inna sprawa, ze zjadlam wiecej niz mezus to juz wogule bylo dziwne dla otoczenia;-)nio, ale w trakcie takiej wyprawy trzeba bylo nabrac sil i sie pozywic;-)
hi hi rozne kolory przerabialam, a przed ciaza mialam nawet rozowa grzywke;-) taka mnie fantazja ogarnela jakas.. nio, ale jako mamusia musze powaznie wygladac, wiec koniec z cudowaniem
musze sie tylko wybrac na podciecie koncowek i tyle
Nie mogę się zebrać do spania tak się wkurzyłam Będę musiała wstać o 7 rano żeby z nim pogadać, niech go szlag, a o 11 do promotorki idę. Brrr a ja tak lubię spać...