reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam! Udało mi się wejść wcześniej. Może uda mi się dzisiaj położyć wcześniej.
Witam nową kwietnióweczkę!

jak rodzi się w piątek po południu lub sobotę to można trafić na braki...

Ja Anie urodziłam właśnie w piątek po południu.

Klucha, ależ ja Cię popieram! Też wolałabym, żeby była przy mnie moja mama.
Co do Gliwic to mój mąż pracuje właśnie w Gliwicach i codziennie tam dojeżdża.

madzia1989
trzymam kciuki!

Ależ dania wymyślacie:szok: Ja to takich rarytasków nawet nie próbuję robić...
U mnie dziś postnie - rybka.

Spaczyna ja bym sobie darowała już to golenie.

Klucha bardzo dobrze zrobiłaś kupując bilecik, mamusia już zaklepana:-)

Madzia trzymam kciuki aby wyszło na Twoje.

Adusia co do L4 to spokojnie mozesz być 270 dni skoro jesteś od września ( ważne że 182 dni mijają Ci w tym roku, jak już obowiązuje nowa ustawa), ja od sierpnia siedzę na zwolnieniu.

Diabliczka83 witaj:-) Widzę, że jesteś z Nysy, mój M z tamtąd pochodzi i często bywamy w Nysie u jego rodziców :)

Dziewczyny DZIĘKUJĘ za baaardzo szybką odpowiedź jesteście po prostu najlepsze:tak::tak: uratowałyście mi 2 tygodnie urlopu(bo tyle mi brakowało do38tg kiedy to powinnam iść do szpitala)...DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ

Napisał auliya jak rodzi się w piątek po południu lub sobotę to można trafić na braki...
Ja Anie urodziłam właśnie w piątek po południu.

Ja pisałam o brakach w zaopatrzeniu... czyli brak pieluch lub papieru toaletowego - uprzedzono nas w szkółce.

Postu u mnie nie ma :d ciężarówek nie obowiązuje poza tym od dawna już nie praktykuję więc i o postach nie ma mowy...

Pozdrawiam serdecznie i powoli nastawiam się do wychodzenia z domu - umówiliśmy się na zamwianie wózka więc ktoś musi kolor wybrać

Ostatnia edycja:
reklama
Osa najlepsze życzonka dla synka! :-)
Dużo zdrówka dla naszego kwietniowego wcześniaczka!
diabliczka - witamy w naszym gronie kolejnego leżaczka, u mni8e też wyścig maluszka z remontem, śliczna ta Twoja córeczka :-)
Szwedka - mój brzuszek też się obniżył :tak:
klucha - super z tym biletem :rofl2:
Widzę, że tu orzechy się przewijają cały czas, nacieszcie się, bo przy karmieniu podobno nie wolno...
madzia - pamiętaj, że to Ty rodzisz i chodzi o Twoje poczucie bezpieczeństwa. Trzymam kciuki za namówienie męża!

A ja byłam u promotorki i nie miała większych zastrzeżeń do mojej pracy!!! Chyba jestem jedyna taka, bo to jest babka, której wszyscy się boją :-D Ale jestem zadowolona!!!!! Mogę spokojnie podejść do metodologii :tak:

Wczoraj wpisałam wasze numery telefonów do komórki, w razie jakby coś, to dam znać ;-)

Jako, że czas na obiadek, to idę papusiać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry