• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam! Udało mi się wejść wcześniej. Może uda mi się dzisiaj położyć wcześniej.
Witam nową kwietnióweczkę!

jak rodzi się w piątek po południu lub sobotę to można trafić na braki...

Ja Anie urodziłam właśnie w piątek po południu.

Klucha, ależ ja Cię popieram! Też wolałabym, żeby była przy mnie moja mama.
Co do Gliwic to mój mąż pracuje właśnie w Gliwicach i codziennie tam dojeżdża.

madzia1989
trzymam kciuki!

Ależ dania wymyślacie:szok: Ja to takich rarytasków nawet nie próbuję robić...
U mnie dziś postnie - rybka.

Spaczyna ja bym sobie darowała już to golenie.

Klucha bardzo dobrze zrobiłaś kupując bilecik, mamusia już zaklepana:-)

Madzia trzymam kciuki aby wyszło na Twoje.

Adusia co do L4 to spokojnie mozesz być 270 dni skoro jesteś od września ( ważne że 182 dni mijają Ci w tym roku, jak już obowiązuje nowa ustawa), ja od sierpnia siedzę na zwolnieniu.

Diabliczka83 witaj:-) Widzę, że jesteś z Nysy, mój M z tamtąd pochodzi i często bywamy w Nysie u jego rodziców :)

Dziewczyny DZIĘKUJĘ za baaardzo szybką odpowiedź jesteście po prostu najlepsze:tak::tak: uratowałyście mi 2 tygodnie urlopu(bo tyle mi brakowało do38tg kiedy to powinnam iść do szpitala)...DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ

Napisał auliya jak rodzi się w piątek po południu lub sobotę to można trafić na braki...
Ja Anie urodziłam właśnie w piątek po południu.

Ja pisałam o brakach w zaopatrzeniu... czyli brak pieluch lub papieru toaletowego - uprzedzono nas w szkółce.

Postu u mnie nie ma :d ciężarówek nie obowiązuje poza tym od dawna już nie praktykuję więc i o postach nie ma mowy...

Pozdrawiam serdecznie i powoli nastawiam się do wychodzenia z domu - umówiliśmy się na zamwianie wózka więc ktoś musi kolor wybrać

Ostatnia edycja:
reklama
Osa najlepsze życzonka dla synka! :-)
Dużo zdrówka dla naszego kwietniowego wcześniaczka!
diabliczka - witamy w naszym gronie kolejnego leżaczka, u mni8e też wyścig maluszka z remontem, śliczna ta Twoja córeczka :-)
Szwedka - mój brzuszek też się obniżył :tak:
klucha - super z tym biletem :rofl2:
Widzę, że tu orzechy się przewijają cały czas, nacieszcie się, bo przy karmieniu podobno nie wolno...
madzia - pamiętaj, że to Ty rodzisz i chodzi o Twoje poczucie bezpieczeństwa. Trzymam kciuki za namówienie męża!

A ja byłam u promotorki i nie miała większych zastrzeżeń do mojej pracy!!! Chyba jestem jedyna taka, bo to jest babka, której wszyscy się boją :-D Ale jestem zadowolona!!!!! Mogę spokojnie podejść do metodologii :tak:

Wczoraj wpisałam wasze numery telefonów do komórki, w razie jakby coś, to dam znać ;-)

Jako, że czas na obiadek, to idę papusiać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry