reklama

Kwiecień 2009

reklama
malutka - trzymaj się kochana, bądź dobrej myśli i nie denerwuj się bo dzidzia wszystko czuje

famme i niuni - też trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło

a ego to nie wiedzialam, fakt puchna i dretwieja lapki ale niektore z nas naprawde zle znosza koncowke, my chyba jestesmy tymi szczesciazami dla ktorych tylko puchna nogi

Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za wsparcie i kciuki mam nadzieje,ze to cos pomoze:happy:Jestescie cudowne!!!!!

Malutka,Niuni i Famme trzymam za Was kciuki i za Wasze malenstwa,bedzie dobrze...pomodle sie za Was dzisiaj(bo do kosciola ide na 18) zreszta pomodle sie za Was wszystkie i za Wasze skarby:-)

Eh...no coz no to ja sie zbieram i mam nadzieje,ze zagladne jeszcze dzisiaj na bb zeby zobaczyc co slychac:happy:

Zycze milego wieczoru i samych dobrych wiesci:tak:
Buziaki

czasami jak narzekam na te moje niby przypadlosci to mysle duchu ze szczesciara ze mnie ze nic mi w sumie nie jest
i nie wyobrazam sobie strachu ktory towarzyszy matce ktora boi sie o zdrowie lub zycie wlasnego dziecka.Czasami wchodze na watek mamus aniolkowych i podziwiam szcerze te kobiety-ich sila jest godna podziwu nie wiem czy bym ja w sobie miala....

Dzieki sliczne dziewczyny :)) Mam nadzieje ze sie wszystko uda. Ja juz nie raz spalam na podlodze, na kocu lub karimacie, lezaku albo placilam za lozko. Teraz marzy mi sie wogole taka mozliwosc-ale nie dam sie. Bede sie klocic do upadlego. Teraz zgodnie z prawem Malego Pacjenta szpital ma obowiazek umozliwic rodzicowi przebywanie z dzieckiem cala dobe....nie ma tylko mowy o warunkach....
Wogole ten szpital jest super, naprawde nastawiony na potrzeby dzieci i ich rodzicow. Lezalam na innych oddzialach i mialam zawsze swoje lozko (25 zl za dobe ale bylo), mozliwosc korzystania z kuchni. No i jedzenie malej specjalne szykowal;i - w inych szpitalach musze przynosic swoje jedzenie dla dziecka, a co do wlasnych lekow to juz standard-przyzwyczilam sie ze musze zawsze wszystko miec. Tylko ten jeden oddzial swiruje, maja jakiegos glupiego ordynatora....twierdzi ze po operacji dziecku potrzebny spokoj a nie rodzic....

hej dziewczyny:)
malutka, famme, niuni trzymajcie sie, wszystko bedzie dobrze!!:tak:

ja wlasnie skonczylam jesc obiadek i czas na odpoczynek....zakupy zrobione, jeszcze tylko jutro z M ide po ciezsze rzeczy i bede miala spokoj na ten tydzien:blink:
maluszek lobuzuje ile sie da i chyba coraz bardziej przekreca sie glowka w dol:)))

ide doczytac bo nie zdazylam wszystkiego:)

reklama
malutka - trzymaj się kochana, bądź dobrej myśli, wszystkie kwietniówki kciuki trzymają

famme i niuni - wam również wszystkiego dobrego, kciuki za was też mocno trzymamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry