Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale 1000 juz sie zbliza i niedlugo przebijemy:-)

no a jak go skladal to tak fajnie wygladal:-) Co do lozeczka jeszcze nie mam zakupionego i nawet zamowionego ale moze sie jakos zbierzemy,pojezdzimy i kupimy jakies ladne
nie mam do nich nic bo nic mi nie zrobili,zawsze sa dla mnie mili,pytaja jak sie czuje itd jemy obiady niekiedy razem,tesciowa kupuje mi rozne rzeczy ale jakos nie moge sie przyzwyczaic do nich i nie wiem ile mi zajme oswajanie sie z nimi.Mimo tego,ze naprawde sa wporzadku nie chce z nimi byc w pierwsze dni zycia naszego dzidziusia i dlatego mam nadzieje,ze bede rodzic w Krakowie i bede przy moich rodzicach.
hi hi
jak nigdy.. przeciez wcale nie sypiam popoludniu
nio i teraz pewnie pol nocy nie bede mogla spac
nio nic lece zrobic jakies capucinko, bo cos mnie glowa boli
juz sie tyle czasu nieodzywa:-( miejmy nadzieje, ze wszystko dobrze u nich
ja nie pracuje...tzn. teraz jeszcze na L4 jestem ,ale umowe mam tylko do porodu wiec po macierzynskim berobotna bede no i bede musiala cos szukac, niestety sytuacja finansowa nie pozwala na zajmowanie sie domkiem![]()
a nie przedłużą ci umowy?? ja mam taką samą sytuacje umowe mam do konca sierpnia ale już wiem że na mnie czekająi umowe bede miała przedłużoną, jest teraz dziewczyna za zmie ale ma umowe o dzieło
na L4 to mi przedłużyli umowę tylko do dnia porodu.... niestety takie prawo w Polsce, które chroni młode mamy