Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejwidze ze juz dobilyscie do tysiaka:-) ja wlasnie jem moj ryz z jabluszkami i o dziwo wyszlo pyszne jak na pierwszy raz:-):-)
hi hi tysiac za nami
teraz trzeba pomyslec o kolejnym rekordzie
hi hi do kwietnia to pewnie bedzie ze 2 tys;-)
gratuluje:-) nio i uwazaj na siebie, skoro gin ci powiedzial cos o tych 2 tygodniach;-)
ja mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle.. ostatnio coraz bardziej mnie pobolewa podbrzusze, cos kluje itd
do tego wczoraj mi gin powiedzial, ze maly jest ulozony strasznie nisko i lezy sobie w polozeniu podluznym glowkowym.. z tego co moj lekarz mowil 3 tyg temu wtedy tez juz byl nisko i ulozony glowka w dol
nio, a ja wczoraj z ciekawosci weszlam sobie na neta poczytac co to znaczy i tak dalej.. nio i cos tam pisalo, ze dzidzia sie tak uklada najczesciej miesiac przed porodem.. do tego ten tekst mojego mezusia o obnizonym brzuchu i sie wystraszylam troche
ale nic, zapukalam grzecznie do synusia go poprosilam grzecznie, zeby tak jeszcze ze 2 tyg przynajmniej zechcial pomieszkac w swojej prywatnej garsonierce i jeszcze troszke podrosl
hi hi mam nadzieje, ze mnie poslucha
ale nic, zapukalam grzecznie do synusia go poprosilam grzecznie, zeby tak jeszcze ze 2 tyg przynajmniej zechcial pomieszkac w swojej prywatnej garsonierce i jeszcze troszke podroslhi hi mam nadzieje, ze mnie poslucha
![]()

ale duża dzidzia będzie :-)
referentem. Przed ciążą pracowałam równo rok, a od października jestem na zwolnieniu, no i wiem, że wracać do pracy na szczęście mam po co, tak przynajmniej mówi prezes, więc ok, ale i tak będę czegoś szukać, bo ta praca mnie nie satysfakcjonuje... nieskromnie powiem, że za dobra jestem do niej ;-)A kto ogląda gotowe na wszystko? co z nimi ? już się skończyły?
ale ściągam z neta. Teraz leci 5 sezon w Stanach,a w Polsce to nawet nie wiem.Ja sobie oglądam od początku i jestem teraz na końcówce 3 sezonu