reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Hejka kwietniówki!!!

Dziś pozbywam się starszyzny:-):-):-) jadą do niedzieli do dziadków....odpocznę.Tata to nawet przebąkiwał coś że może i Tine bym dała.....ofertę odrzuciłam,nie dlatego że im nie ufam....ale smutno by mi było...no nie mogła bym i tyle.za to myślę że na sylwestra się skuszę:tak::tak::tak:

Famme-jak tylko poczuję przypływ weny twórczej, to ci podeślę;-);-);-).Zawsze o te 10 zdań masz już mniej do napisania:sorry::sorry:

reklama
Sylciu trzymaj się :-( Wiekszość przechodzi tą swinska jak zwykła i takie też są zalecenia co do kuracji przy temp. nie przekraczającej 40 st. Oby tylko mała się mocniej nie rozłożyła. Jak ty sobie poradzisz???
Sciskam mocno.

Cześć
Mam swinska grype na 90% !!! ;((((
umieram ku rw a umieram nie mam juz sily A to dopiero 3 dzien ! Najgorsze ze Nadia zaczela kaslac bardzo ;((( Rece mi opadaja ;((((

Dużo zdrówka kochana i trzymam za was kciuki !!

wczoraj przysiadłam do pracy zaliczeniowej, no i jestem z siebie dumna niezmiernie, napisałąm AZ 10 zdań i strone tytułową!! :cool:
kompletny brak weny... nie ma ktos na sprzedaz? poprosze odrobinke

Mi zostało trochę weny więc podeślę ci troszkę gratis ;-) A na jaki temat piszesz?

A my w końcu po długo oczekiwanym spacerku. Mały odsypia rehabilitację, a starszy wcina obiad. No i szykujemy się na zakupy, jedziemy po kozaki dla starszaka. Tyle, że żadne mi się nie podobają :sorry:

rozmawialam z lekarzem jutro ide na badania z soba i Nadia bo dzis nas nie mogl juz przyjac Ale stwierdzil ze po prostu ciezko przechodze zwykla grype a do swinskiej jeszcze troche brakuje

Ja juz sama niewiem mam mysle Najadlam sie strachu ... Jutro sie dowiem co i jak ... Ide z Nadia i soba na badania

famme, wiele nie mam, ale 3 dag weny wystarczy?:-) bo mam na zbyciu

Hejka kwietniówki!!!
Famme-jak tylko poczuję przypływ weny twórczej, to ci podeślę;-);-);-).Zawsze o te 10 zdań masz już mniej do napisania:sorry::sorry:

Cześć
Mi zostało trochę weny więc podeślę ci troszkę gratis ;-) A na jaki temat piszesz?

dzieki laski, jak od kazdej dostane chociaz troche to sie uzbiera i moze starczy;DD
a pisze o alternatywnych teoriach przedsiebiorstwa. :eek:

a my własnie wrócilismy z zakupów, no i w szoku jestem bo mała wytrzymala prawie 5 godz bez jedzenia i nic nawet nie marudziła. fajnie.
kupilismy dzisiaj nowe pampersy premium care do testowania, zobaczymy czy warte swojej wysokiej ceny.
jutro impreza - 60-te urodziny wujka, wiec troche sie odchamimy
ok zmykam laski mala nakarmic i połlozyc spac, apotem relaks w wannie
dobranoc i miłych snów laski
papa

reklama
Heja babkii a co do tego nicku to przydalby mi sie takowy :))

A tak w ogole to jestesmy przeziebione !!! Tzn bylysmy ja juz prawie zdrowa przezywalam bardzo bo okres dodtakowo dostalam a ja przechodze okropnie po ciazy :( Teraz zostal mi juz jedynie katar tzn resztka i troche kaslam od czasu do czasu a z Nadinka juz tez lepiej :)) Ma jedynie kaszelek na szczescie

Do góry