reklama

Kwiecień 2011

jestem, jestem.
M nie ma:)
na obiad zrobilam placki ziemniaczane. odkąd jestem w ciąży to raz w tyg. muszą być!! z keifirem !! albo ze śmietaną ale to bomba kaloryczna!!!
Mlody zaraz wstanie muszę mu jeszcze zupę wykończyć.
byłam na spacerze i kurde coś mnie łapie, codziennie chodzę bo Młody w wózku zasypia i śpi sobie...za długo!!!!! potem wieczorem zasnąć nie może...ach ale tak błogo w dzień mieć trochę więcej spokoju.
chciałam kupić ręczniki z kapturkiem kąpielowe dla wszystkich trzech. znalazłam b.tanie z canpolu ale chciałam też pościel dla chłopaków i prześcieradła ale nie ma wszystkiego u jednego sprzedawcy a znalazłam sklep, a w zasadzie dużą hurtownię świat pościeli, tylko że nie w moim mieście i nie chce mi się samej jechać, to niedaleko. ale chyba sama tam pojadę to kupię od razu 3 ręczniki bo też mają.
kurde nienawidze jak mnie tak skurczyk skurczybyk łapie!!!

reklama
ja tam jeszcze w piżamie pod kołderką. wstałam po 12 i kompa odpaliłam :) a co najlepsze (albo najgorsze) córa też jeszcze w piżamie popyla :)) obiadu też nie mam ale ziemniaki mam i frytki chyba zrobie :)

Ja planowałam zrobić ziemniaczki z jajkiem gotowanym i sosem koperkowym,ale nikt przepisu nie chce mi podać :-(
A teraz morgine zrobiłaś mi ochoty na placki ziemniaczane , mniam np z sosem tzatziki ;)

My jutro do greckiej knajpki na urodziny teścia :-) uwielbiam greckie jedzenie ;) dlatego dziś lekki obiadek, na jutro trzeba miejsce zrobić ;)

Nudno mi dziś okrutnie, w sumie rzadko w soboty mąż pracuje i jakoś tak mi dziś pusto. A za tydzień zostaje słomianą wdową na tydz, bo P wyjeżdża do Szwajcarii na snowbord.wtedy dopiero się wynudzę :P

reklama
moj maz prawie zawsze w weekandy pracuje, ja jak pracowalam to zreszta tez zadko mialam wolne i chyba nawet tak wole. W tyg wiecej sie zalatwi. Tylko w telewizji nic nie ma. Tak sie wlasnie zastanawiam, jestem w domu, sprzatam, gotuje, jestem duzo na bb i mam jeszcze czas na przyjemnosci a moja mama nie pracowala nigdy i ciagle narzeka ze czasu nie ma, dziwne. jak pracowalam to tez byl czas nic nie rozumiem. ale juz mi sie marzy do pracy isc, tzn wlasny interes czyli wlasne pieniadze i zebym z dziecmi mogla byc, mam kilka pomyslow no zobaczymy co z tego wyjdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry