Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od razu 2 rozm wieksze i bardziej apetyczne
(u mnie po Maksie roznica kolosalna, z wielkich zrobily sie nagle mikrusienkie, wszystkie staniki sprzed ciazy byly za male!!! a nie mam wielkich cyckow, 75B raptem. i tylko te wkladki mi zycie uratowaly, bo psycha mi juz siadala).Moja przyjacióła robiła kotlety mielone i spróbowała surowego czy dobrze doprawiła - no i toxo chwyciła i to jak w ciązy była. Od zawsze miała psy, jadała tatar i nic a tu taki pech. Naszczęście Max urodził się zdrowy, coprawda później było podejrzenie że może mieć wzrok uszkodzony jednak po wnikliwych badaniach wszystko ok. Tak więc dziewczyny, lepiej uważać jeszcze przez te kilka tygodni i nie narażać się na niepotrzebne stresyja tez mam koty i to 2. Ale jakos sie nie boje ze sie zaraze, pewnie to lekkomyslnosc ale nie mysle o tym, zreszta sama jem ( moze jem to duzo powiedziane od poczatku ciazy z 3-4 razy) tatara lub metke. No coz jakos tak lekko do tego podchodze, mleka i ogolnie nabialu to nie pamietam kiedy jadlam. Nie lubie i nie zamierzam sie katowac. No coz....
Co do piersi ja zawsze mialam duze i nie pamietam jak to po karmieniu bylo, moge tylko na przykladzie siostry powiedziec ze po karmieniu oddala mi swoje staniki bo byly juz dla niej za duze, - a dla mnie zreszta okazaly sie za male![]()