Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomocy!! jak mam wstawić zdjęcie i ustawić suwaczek ? moja cierpliwość jest na wykończeniu za cholerę mi to nie wychodzi![]()
Lilou mi też ciągle lekarz mówi o tym migdałku.....ale ja sama nie wiem...tyle opinii.
a poza tym 3 migdał po wycięciu może odrosnąć.

pani starsza powiedziała że ja mogę poczekać bo ja młoda jestem,a sama to chyba na plotki poszła,ale słuchajcie jeszcze gorsze piekło rozpętało się zanim ja weszłam zobaczyłam dziewczyne z 2 miesięcznym dzieciaczkiem to mówie żeby zamiast mnie weszłą,to te stare baby prawie mnie zabiły!!!!!!!!!!ale żeby ją przepuścić same z siebie to nie,a niby starszy człowiek,doświadczony a tymbardziej kobieta powinna zrozumieć,suma sumarum weszłyśmy do gabinetu razem i pierniczyło nas co te stare baby powiedzą:-)nienawidze tam chodzić!!!!!!Ja mam trzeci migdał od malusieńkości, mama zdecydowała że nie będę miała wycinanego no i do teraz żyję:-) w zasadzie nie odczuwam w ogóle jedynie co to śpię z otwartą buzią i jak to mężula mówi 'harcze i świszcze czasem'a poza tym 3 migdał po wycięciu może odrosnąć.
Skoro Mitaginka będzie dłużej w tym szpitalu to możecie jej przekazać (nie mam jej nr tel), że w środę o 16-30 zaczynają się wykłady ze SR. Chciała bardzo chodzić, ale z tego co mówiła lekarz zakazał. No ale skoro będzie na miejscu w szpitalu i jeśli nie musi cały czas leżeć to chociaż z wykładów mogłaby skorzystać
Ja mialam wyciety 3ci migdal jak mialam 3 lata, 3lata pozniej mialam wyciete 2 kolejne migdaly. Za pierwszym razem to mama mi opowiadala ze otwor w gardle to mialam wielkosci slomki i ze hrapalam i charczałam w nocy. Potem mi 2 kolejne urosly i znow pod noz. Od tametej pory jest super tyle ze przy 1 ciazy jak mialam problemy z astma pewnien lekarz powiedzial mi ze astme sie nabawilam wlasnie przez to ze nie mam zadnego migdala a ich misją jest chronic przed bakteriami dostajacymi sie do pluc czy zoladka.Ja mam trzeci migdał od malusieńkości, mama zdecydowała że nie będę miała wycinanego no i do teraz żyję:-) w zasadzie nie odczuwam w ogóle jedynie co to śpię z otwartą buzią i jak to mężula mówi 'harcze i świszcze czasem'a poza tym 3 migdał po wycięciu może odrosnąć.
A co oni właściwie będą robić Mitagince? Teraz to oni zabrzmiało jak obcy
Lilou mi też ciągle lekarz mówi o tym migdałku.....ale ja sama nie wiem...tyle opinii.
Aenye - mój młody to uwielbia te Twoje ruszające się literki.
Anawoj - rozumiem Cię doskonale, a może ten który Ci mówił o cc to Ci to wpisze w kartę ciąży....i wtedy gdziekolwiek być rodziła to będą wiedzieć co robić....