Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak mam już od dawna. Już nawet nie reaguję na te bóle, nauczyłam się powoli przekręcać i np jak kicham to się lekko pochylam i też wtedy nie boli.Macie tak może że jak wstajecie rano to boli was w pachwinach .Zaczął mi ten ból dokuczać od kilku dni .A jak szybko zmieniam pozycje w nocy to tak mocno łapie mnie ten ból że kilka głębszych wdechów muszę wziąc.
Może to te więzadła.
Życzę miłego dzionka kochane .Buziaki
chyba se zaraz na rękach postoję grrrr
biedne brzuchatki jak chorują :-( zdrówka kochane!!!Margola-jak tam zakupki??
najpierw H&M- cudowny dresiczek na 62(10 zł), potem C&A przepiekne body z dł rękawiem na 62 (20 zł za dwupak) a w reserved kids dla starszej bluzę za 19zł
no i z racji że mało juz tych wyprzedaży to pojechaliśmy na marywilską, i tam istne szalestwo: wszystko co kupilismy to różowe
nareszcie !! śpochy z kaftanikami po 10 zł za komplet, pajace po 15, pieluszki flanelowe po 2 zł!! no niestety z racji na mojego zylaczka który sie odezwał i zaczął boleć musielismy skończyć tą wyprawę, i jak wróciliśmy ro była juz 16 ;-) praktycznie juz sie z łóżka nie podniosłam do wieczora, dlategoż nic nie napisałam wczoraj.. Aż miło było patrzeć jak M wybiera to wszystko z radością niczym małe dziecko w sklepie z zabawkami
co chwila coś maleńkiego mi pokazywał i zachwycał sie jakie to wszystko piękne :-) Fajnie jak facet czasem tak mięknie ;-)

myślalam że szlak mnie trafi,teraz powiedziałam że mogą wpaść do szpitala a potem to może po 2 tyg,stwierdziłam że ja będe musiała teraz zająć sie dwójką dzieci a to nie to samo co jedno w domu i ęde potrzebowała troche czasu,nie wiem czy dobrze robie ale postanowiłam