Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
margola kobieto z nieba mi spadłaś:-):-):-) my sie też zastanawialiśmy nad marywilską i zastanawiałam się czy tam jechać czy się będzie opłacać,więc odpowiedz mam![]()
nawet u tych chinoli mozna trafic polskie rzeczy i zawsze coś utargujesz! a jakość naprawde porządna! ja mam tam nie daleko więc jeszcze nie raz wpadne poszukac nowości 

Hey :-)
Kot siedzi na parapecie i wydaje dziwne odgłosy mrucząco-wyjące, po drugiej stronie okna w ogródku siedzi jakieś wypasione kocisko, garfild jakiś podwórkowy no i chyba sobie flirtują.

dziewuszki, zdyyyychammm... porzadnie sie zalatwilam, bez jaj :-( koszmarna noc, nie kaszlalam dzieki syropkowi, ale zatkana bylam totalnie, nie szlo oddychac.. bosze..
jestem totalnie zaflegmiona, co kaszlne, kichne, to wylewa sie ze mnie ta flegma, ohyda, koszmar, a jak boli kaszel, to nie wspomne.
juz inhalacje sobie zrobilam, bo niewyrobka...
no nic, costam zjadlam, wypilam goraca herbatke i wracam do wyrka sie wygrzac :-(
Tez mam cos takiego. Ostatnio czesciej. Na poczatku myslalam ze to moja astma, ale nie bo oddycham normalnie wtedy. Jak to sie nasila to mam klucie na mostku, nie wiem jakby skurcz przelyku? Raz myslalam ze mam zawal bo przeszlo na serce... Nie wiem co to?...nati też na początku myślałam że to serce ale u mnie to po przeciwnej stronie![]()
hahahahah