Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam dzisiaj nalesniki z kapusta i grzybami, tzn jak tylko bedzie mi sie chcialo wstac, Kapusta sie rozmraza ale nalesniki same sie nie zrobia
Cocosova- na zawsze do rodzicow wyjezdzasz?? czy na 3 msc tylko?
Witam wieczorowo w podłym humorze.
Filip złapał katar, ale chyba to na ząbki, bo ostatnie dwa razy też tak było. Nie spałam już 3 dni i dwie noce, więc ledwo daję radę, ale to nie tylko zasługa Filipa, ale międzyinnymi dokuczają mi plecy strasznie. Okropny ból, aż w pewnych momentah mi słabo. Paracetamolu wziąc nie mogę, bo mam uczulenie, ciepła kąpiel nie pomaga. Dziś A. ma mi zrobić masaż, ale podejżewam, że bez ibupromu się jednak nie obejdzie.
Z dobrych wieści tyle, że Filipek dzisiaj zaczyna stawiać pierwsze kroczki jeśli trzymany jest za rączki.

branka super, dobry gatunek, firmowe ale.....wszystko różżżżżżż
No cóż, przynajmniej ja malo rózu zakupilam ale szczerze mowiac dostac cos w innym kolorze to nie lada wyzwanie

ja mam dzisiaj nalesniki z kapusta i grzybami, tzn jak tylko bedzie mi sie chcialo wstac, Kapusta sie rozmraza ale nalesniki same sie nie zrobia
Cocosova- na zawsze do rodzicow wyjezdzasz?? czy na 3 msc tylko?

a ja mam pierogi z kapustą i grzybami![]()
Wiesz ja kupuje tantum verde w polskim sklepie w centrum. Z angielskiej apteczki to tradycyjnie - paracetamolAsiunia wlasnie wiesz moze co tutaj mozna kupic na gardlo? mam tantum verde w sprayu ale juz koncowke i oszczedzam dla mlodego...jak narazie lecze sie miodem cytrynka itp