reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam dziewczyny.
Mam nadzieje ze uda mi sie jakos wkrecic w temat bo dawno tu niezagladalam.

Ja wizyte bede miala za tydzien 14 lutego.Teraz puki co czuje sie dobrze choc szyjka juz mi sie troszke skraca i musze odpoczywac.

Co do foteliku to moj maly jezdzil w takim do okolo pol roku.

ja po wizycie:) Z Filipkim wszytsko w porządku! Mały waży 2106 g.:) No i stałam się marcówką.. termin CC 28.03
co do leukocytów jutro mam zrobic posiew moczu i dostałam leki.

ja po wizycie:) Z Filipkim wszytsko w porządku! Mały waży 2106 g.:) No i stałam się marcówką.. termin CC 28.03

gratuluję udanej wizyty:tak: też już bym chciała znać chociaż przybliżony termin cc ale ginka twierdzi że póki co jest wzorcowo i termin wyznaczy najwcześniej w 35 tc:tak: z jednej strony się cieszę a z drugiej już chciałabym wiedzieć na czym stoję:-(

gratuluję udanej wizyty:tak: też już bym chciała znać chociaż przybliżony termin cc ale ginka twierdzi że póki co jest wzorcowo i termin wyznaczy najwcześniej w 35 tc:tak: z jednej strony się cieszę a z drugiej już chciałabym wiedzieć na czym stoję:-(

Ja musiałam wiedzieć, bo w KK jestesmy calkiem sami, M czesto wyjeżdża, a ja sama z Rafałkiem w trakcie porodu bym sobie nie poradziła, więc rodzinka musi przyjechać i biora urlop, więc tez musza ustalić... i wstepnie doktor wyznaczył , ze jak nic wczesniej smao nie ruszy to 28.03..

Super gratuluje wizyty. :)

A dlaczego tak szybko to CC?

Tylko nas nie opuszczaj ok :)

pandora ja bede miala decyzje w 36tc wiec wogole na sam koniec :) pewnie wy bedziecie sie na dniach rozpakowywac a u mnie dopiero podadza date :)

Ja musiałam wiedzieć, bo w KK jestesmy calkiem sami, M czesto wyjeżdża, a ja sama z Rafałkiem w trakcie porodu bym sobie nie poradziła, więc rodzinka musi przyjechać i biora urlop, więc tez musza ustalić... i wstepnie doktor wyznaczył , ze jak nic wczesniej smao nie ruszy to 28.03..

tak wiem, pisałaś wcześniej:tak: no i u Ciebie lepiej żeby nie zaczęły się skurcze, dobrze pamiętam?? a u mnie w sumie nie wiadomo czy nie będą chcieli poczekać

oj asiunia jeszcze może być odwrotnie;-)

reklama
Super gratuluje wizyty. :)

A dlaczego tak szybko to CC?

Tylko nas nie opuszczaj ok :)

pandora ja bede miala decyzje w 36tc wiec wogole na sam koniec :) pewnie wy bedziecie sie na dniach rozpakowywac a u mnie dopiero podadza date :)

Niegdzie się nie wybieram:) ja juz sie zadomowiłam hihi:) a wczesnie masz napisane już jedno oczko wyżej , mój poprzednik wpis:)

Do góry