reklama

Kwiecień 2011

trafia mnie chodzenie na płaskim obcasie.
chcę sobie kupić botki, ale na obcasie.
czemu w ciąży nie można na obcasie? poza tym że nie ujdę daleko no ale ja nie chodzę wiele;)
ja mam kozaczki na koturnie i mega wielkim obcasie i zalozylam je z 2 razy w ciagu ciazy i myslalam ze padne. Normalnie jakas niemoc kompletna. W ciazy preeruje zdecydowanie plaskie buty!
Pozatym przyznam wam sie szczerzez ze przed Joshem to smiglam w obcasach non stop, a jak przyszedl mlody i mialam z nim na misto jechac autobusem, pchac ten wozek z siatkami i to np pod gorke, to rozniez nakupowalam duzo plaskich bucikow. Na szczezscie ostatnie lato to moda na gladiatorki byla itp wiec luz, teraz tez juz dzieki aenye obczailam nadchodzace trendy i rowniez zapowiada sie "płaska moda" :) dla mnie super bo z 2 dzieci na miescie i 10cm szpilki to...hmm... cienko widze :D:D:D hihi

Hej! Nie było mnie, bo w sobotę wylądowałam w szpitalu z podejżeniem zatrucia ciążowego. Skierował mnie mój lekarz rodzinny, bo wymiotowałam i ciśnienie mi skoczyło bardzo. Na szczęście po wnikliwych badaniach wykluczyli i w niedziele po południu wypuścili do domku. Jest dużo lepiej, ale cały czas dochodze do siebie. Nie dam rady was niestety nadrobić. Ściskam was mocno wszystkie razem i każdą z osobna.
ojjj biedactwo :* tulimy bardzo :) odzywaj sie kochana zebysmy wiedzieli co i jak u was, a nadrabianiem sie nie przejmuj ja tez nie wszystko nadrabiam ;)

Nie chcę straszyć ale na SR położna mówiła, iż zdaża się że czop nie jest zabarwiony krwią, może być to jakby 'zbity' gęsty śluz

cucumber może jednak pojedź z mężem na IP, lepiej zawsze sprawdzić
Śluz tak owszem, ale w formie przezroczystej galatery, jezeli to bylo biale to najprawdopodobniej to byla poprostu gesta wydzielina z pochwy. Kiedys wlasnie czytalam ze do pluki to jest biale to wsio ok, gorzej jakby tam wlasnie slady krwi byly :)
Ja tam mam pozytywne przeczucia i mi to na czop nie wyglada, ale jak mowicie, kazdy inny i u kazdego moze to wygladac inaczej ;)

reklama
czołem mamuśki:)

nie dość,że zajęło mi trochę czasu poczytanie was od wczoraj, to teraz dałyście mi zajęcie na allegro, chciałam tego typu rzeczy na miejscu kupowac,ale tak patrzę..wszystko u jednego sprzedawcy, przyniosą do domu..pewnie taniej też wychodzi? czy się nie orientujecie?

chyba trzeba troszkę w domku się pogrzać, bo gardełko pobolewa dziś coś mnie i głowa

dziołuszki dajcie linka co to za płaska moda bedzie modna;)
A co ja Ci powiem jak dziela nas km i z doswiadczenia wiem ze u nas jest troche inaczej niz w PL. Jak zajezdzam to widze "standarty" gdzie tutaj standarty zobaczysz tylko na polakach (haha po tym rozpoznasz kazdego) :D
widziałam że coraz więcej pojawia się jazzówek
Mokasyny jazzówki oxforki QUEL grey 36 (1461883918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale nie wiem czy te dziołszki miały na myśli. No i baleriny myślę że obowiązkowo trzeba mieć
u nas takie tej jesieni byly modne, teraz widzilam mase sweetaśnych sandałków (nie japonko podobnych), balerinki to tez tradycja tylko rozne desenie, gladiatorki nadal sie przewijaja...
no i motyw marynarski juz 2 sezon bedzie modny, tyle ze juz nie tak mocno eksponowany :) i lata 60 dalej zajmowac beda szafe... czyli wysztkie koturny, sukienusie i natapirowane wlosy zostaja :)

z balerinek to zakochalam sie m.in w tych http://www.littlewoods.com/coleen-o...win,0&prdToken=/p/prod6010758-sku9107903#none mialam podobe w zeszlym roku i przy mojej kaczej stopie byly naprawde super!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eywa ja jeszcze nie kupowałam tych wszystkich rzeczy, ale dziewczyny mówiły, że wychodzi taniej, jak się kupi większość rzeczy u jednego sprzedawcy :)
dla mnie te,at na czasie,bo dziś do południa siedziałam z bratową nad listą tego tylu rzeczy, okazało się,że o połowie nie miałam pojęcia;) dobrze, że ona spodziewa się drugiego dziecka, będzie łatwiej:) w ogóle fajna sprawa, ja w kwietniu termin, bratowa w maju, będziemy razem spacerować;)

asiunia fajne perełkowe, uwielbiam takie połączenia :-)
ja napewno zamówie baleriny z atmosphera, co wiosnę lub jesień kupujemy je z siorką, mało wytrzymałe ale fajnie wycięte i biega się w nich jak w papciach:-D

reklama
asiunia fajne perełkowe, uwielbiam takie połączenia :-)
ja napewno zamówie baleriny z atmosphera, co wiosnę lub jesień kupujemy je z siorką, mało wytrzymałe ale fajnie wycięte i biega się w nich jak w papciach:-D
a ja wlasnie z primarku juz nie chce (chodz nie powiem jedne widzialam fajne) bo dla mnie sa zyt tandetne. Tanie i to widac i czuc, 2 tyg i do smieci i kupujesz natepne. Idealne dla tych co lubia posiadac a malo uzydkowac :) ja teraz szukam gdzie indziej. New Look mi sie super sprawdzil. Ich balerinki mam do dzis pomimo ze biale! Trzeba bedzie poszukac...
Ahhh juz sie nie moge doczekac :D:D:D brzuchol bedzie w wozku, kasa w portfelu, słońce na niebie i ruszamy :)P:) dobrze ze za marzenia nie karaja :D::D:D hih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry