reklama

Kwiecień 2011

Dziewczyny, a co sądzicie o baldachimach do łóżeczka? Czy może powinnam zadać to pytanie na zakupowym? Buszuje właśnie po allegro i tak się zastanawiam, czy komplet z baldachimem czy bez...

reklama
aeyne a może ma jakiś urlop i wyłączyła telefon, żeby mieć trochę spokoju ;-)

a co do przesyłek- był u mnie listonosz. Oczywiście zanim się wygramoliłam z mojej pozycji leżącej i dotarłam do drzwi, to trochę minęło :tak: a on mówi, że ma dla mnie awizo, bo paczka za duża i jej nie brał :wściekła/y: to już chamstwo :szok:

ja dzisiaj siedzę na allegro i spisuję, czego będziemy potrzebować + orientacyjne ceny, co część rzeczy kupią nam teściowie, więc trzeba im pokazać listę :-D

no i myslę ciągle o alexandrze i oliwierze :-(

Jestem nadal w domu dzieczyny ale kiepsko jest. Troche lezalam ale Olek wstal i koniec, no zobaczymy, jedno wiem na pewno, musze rzeczy do torby zakupic:eek:

pandorka kciukaski, mam nadzieje ze wsystko ok.

Dziewczyny, a co sądzicie o baldachimach do łóżeczka? Czy może powinnam zadać to pytanie na zakupowym? Buszuje właśnie po allegro i tak się zastanawiam, czy komplet z baldachimem czy bez...

Na watku zakupowym walkowalysmy ten temat, wskocz tam i przeczytaj sa za i przeciw:tak:

a mi leci krew spod zeba, znowuuuuuu, normalnie mini krwotok. zawsze z tego samego. koszmar, jaki mam oslabiony organizm.

krakowianko
, jakos nie panikuje, rozmawialam z ta babka przez tel i zrobila na mnie dobre wrazenie, sprzedaje b. duzo uzywanych rzeczy (to jakis komis jest) i za ostatnie 30 dni ma duzo pozytywow jako sprzedajaca, wiec nie sadze, by cos bylo nie tak. no ale wkurzam sie, ze nie odbiera tel, co prawda wczesniej tez pisala, ze ona oddzwania jak widzi, ze ktos dzwonil. nie wiem, czemu tak jest, ale miala wtedy tez wylaczony telefon.

ducha
, ja nie lubie baldachimow, w sumie nie widza mi sie wcale, no i ten kurz :-/

kolejny dzien do d... nic nie zrobilam, nic mi sie nie chce, nie mam zadnego planu nawet; powinnam posprzatac w szafach dzieci, swojej, i w dokumentach. ale to wiecie, jak mi sie chce :angry:

chomik mnie wk..urza, ciagle gryzie element swojego plastikowego tunelu. normalnie to skrobanie doprowadzi mnie niedlugo do szalu. przeganiam ja stamtad, ale wraca zaraz, ma mnie w nosie. wrrrrrrrrrrrrr

dobrze, ze Feluś kopie ciagle, kochany maluszek, przypomina mi, czemu jestem taka wymeczona :-)

Jola rzeczy do szpitala pokupuj i naszykuj, ale jeszcze nigdzie się nie wybieraj, bedzie dobrze :)

Ducha mnie się bardzo podobają baldachimy i wydaje mi sie, ze sa praktyczne np żeby osłonić od światła lub słońca, albo zasłonić maluszka i komary itp nie wlecą do niego, oba komplety pościeli mam z baldachimem

ja zaczynam schizowac nad wozkiem, miala babka mi wyslac w pon kurierem, nie ma wozka, a ona sie nie odzywa :-/ tel wylaczony, w mailach cisza. fak.
niby ma same pozytywy, ale i tak sie wnerwiam. grrr.
a zaplacilas juz? ludzie tez bym schizowala... A nie odezwala sie nic od zakupu? Nic a nic?

Ja się tylko witam. Spróbuję was później poczytać. Jestem okropnie śpiąca. Śpię na okrągło nie wiem normalnie co się dzieje. Nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować...

marma, mam to samo, az sie zaczynam martwic. nie moge sie zmusic do wstania, a jak wstane, to mam wrazenie, ze zemdleje, tak mi slabo. albo serce wali jak ptaszek w klatce. masakra.
aeyne ja wlasnie dzis szukalam w necie przyczyny moich "zajadow" (pekajacych ust w kącikach) no i tam przeczytalam ze to jeden z wielu objawow anemi. Do tego dochodzi sennosc, oslabienie, problemy z koncentracja i KRWOTOKI moga byc (twoj ZĄB!!!). Ja niestety nie mam jak sie zbadac czy to anemia czy nie bo wizyte mam dopiero za miesiac (moze juz umre do tego czasu :-D ) ale Ty jak masz mozliwosc to zbadaj czy to czasem nie to...

Ja przy Joshu mialam, ale dlatego ze mi sie podoba i tak fajnie wypelnial pustke nad lozeczkiem. Teraz nie bede miec bo wogole bym zagracila nasza sypialnie, pozatym mam zegar w tym miejscu i poprostu teraz sie nie bedzie komponowac. Ale jezeli Tobie bedzie pasowal i masz miejsce to uwazam ze super!
Co do zbierania kurzu uwazam ze to przesadzone jest. Kolderka tez lezala non stop w lozeczku (nie chowalam jej) i jak szla do prania to razem z baldachimem. Kazda zmiana poscieli to i zmiana na swiezy baldachim do kompletu. WIec jezeli baldachim zbiera kurz to i kolderka ktora sie przykrywa maluszka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry