Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a on mówi, że ma dla mnie awizo, bo paczka za duża i jej nie brał
to już chamstwo 

Dziewczyny, a co sądzicie o baldachimach do łóżeczka? Czy może powinnam zadać to pytanie na zakupowym? Buszuje właśnie po allegro i tak się zastanawiam, czy komplet z baldachimem czy bez...

Dziewczyny, a co sądzicie o baldachimach do łóżeczka? Czy może powinnam zadać to pytanie na zakupowym? Buszuje właśnie po allegro i tak się zastanawiam, czy komplet z baldachimem czy bez...
a zaplacilas juz? ludzie tez bym schizowala... A nie odezwala sie nic od zakupu? Nic a nic?ja zaczynam schizowac nad wozkiem, miala babka mi wyslac w pon kurierem, nie ma wozka, a ona sie nie odzywa :-/ tel wylaczony, w mailach cisza. fak.
niby ma same pozytywy, ale i tak sie wnerwiam. grrr.
Ja się tylko witam. Spróbuję was później poczytać. Jestem okropnie śpiąca. Śpię na okrągło nie wiem normalnie co się dzieje. Nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować...
aeyne ja wlasnie dzis szukalam w necie przyczyny moich "zajadow" (pekajacych ust w kącikach) no i tam przeczytalam ze to jeden z wielu objawow anemi. Do tego dochodzi sennosc, oslabienie, problemy z koncentracja i KRWOTOKI moga byc (twoj ZĄB!!!). Ja niestety nie mam jak sie zbadac czy to anemia czy nie bo wizyte mam dopiero za miesiac (moze juz umre do tego czasumarma, mam to samo, az sie zaczynam martwic. nie moge sie zmusic do wstania, a jak wstane, to mam wrazenie, ze zemdleje, tak mi slabo. albo serce wali jak ptaszek w klatce. masakra.
) ale Ty jak masz mozliwosc to zbadaj czy to czasem nie to...Ja przy Joshu mialam, ale dlatego ze mi sie podoba i tak fajnie wypelnial pustke nad lozeczkiem. Teraz nie bede miec bo wogole bym zagracila nasza sypialnie, pozatym mam zegar w tym miejscu i poprostu teraz sie nie bedzie komponowac. Ale jezeli Tobie bedzie pasowal i masz miejsce to uwazam ze super!Dziewczyny, a co sądzicie o baldachimach do łóżeczka? Czy może powinnam zadać to pytanie na zakupowym? Buszuje właśnie po allegro i tak się zastanawiam, czy komplet z baldachimem czy bez...