reklama

Kwiecień 2011

reklama
cześć dziewczyny.
jestem w szoku, co sie dzieje?! dzieciaki jeszcze miesiąc przynajmniej powinny grzecznie siedzieć w brzuchach a one tak sie pchają na ten świat!
Moja dzisiejsza noc to masakra z tragedią! kaszel nie dał mi w ogóle spać. w życiu tyle nie kasłałam w nocy co dziś! jestem przerażona bo jak ten kaszel wywoła mi skurcze to co ja zrobie?? nie mam nic przygotowanego jeszcze!!!!! pipka kuje jak szalona, pewnie się szyjka skraca.. i wczoraj jak sie kładłam to miałam wrażenie że zaraz dostanę @ i jak wstałam to cały czas to uczucie jest.. nie za długo?? anawoj słońce, Ciebie długo już tak boli??
mąż zrobił mi dzis cebulaczka, może pomoże troszkę na ten kaszel..

czas nardobić inne watki :)

Ja się nastawiam raczej na 19 marca, bo jak 7.03 odstawię leki to raczej dłużej nie przetrzymam, zresztą wtedy zaczynam 38 tydzień więc luzik :)

dzięki baby, właśnie ściągam M z pracy i zaraz jedziemy na IP. Ból się nasilił i nie chce dłuzej czekać. w zamknietym podam zaraz do siebie nr tel żebysmy mogły być w kontakcie( tfu tfu ftu). Trzymajcie kciuki żeby na kroplówce jakiejś sie zakończyło. boje się jak cholerka.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry