Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, co tu się wyrabia - proszę porozmawiać z dzieciaczkami i stanowczo zabronic im wychodzenia przed czasem! Nie nakręcać się! Anawoj Ty koniecznie jedź, lepiej dmuchac na zimne.
Ja miałam dziś kiepski start po kiepskiej nocy. Senne koszmary z kimś się kopałam i obudziłam się wierzgając nogami. Szok. Potem kłopoty z zaśnięciem. Rano depresja, bo się od męża współpracy doprosić nie mogłam,w końcu się popłakałam jak głupia, histerycznie wyrzucając z siebie cały żal do niego i świata. Trochę mi lepiej bo zrzuciłam z siebie nagromadzone emocje, a z drugiej cały czas czuję lekki stresik, że nie zdążę ze wszystkim. Pralka chodzi codziennie, ja przy desce też codziennie i układanie, szykowanie, a tu jeszcze malowanie pokoju przed nami, drzwi do szafy przesuwnej nam się rozsypują na korytarzu, ciągle pod górkę. Niby wszystko mam, ale ciągle coś jest nie po mojemu! I to mnie strasznie albo wkurza, albo doprowadza do płaczu. Czy to przez hormony?
w ogóle ostatnio beksa ze mnie :-)
Czyli mam już prawie +7, a do tej pory, sama wiesz, że moja waga wzrastać za bardzo nie chciała i nawet nazywałaś mnie chudzielcem, a tu takie coś!
Wczoraj jak się zważylam, to myślałam, że padnę