reklama

Kwiecień 2011

Otóż to mitaginko - powinien dać skierowanie, ale jak widać, są tak zadufani w sobie....Ehhh. Ja mam USG jutro i też się tego mojego zapytam jak to jest z wykrywaniem wad serca.

reklama
Jasne :)

Mam do Was pytanie z innej beczki - czy ma któraś z Was książkę Tracy Hogg - "Zaklinaczka dzieci. Jak rozwiązywać problemy wychowawcze"? To kolejna pozycja tej autorki po 'Języku niemowląt" i "Języku dwulatka".Właśnie szwagierka poszukuje, a w księgarniach ta książka niedostępna. Szukałyśmy w necie, ale tylko 1 rozdział znalazłysmy. Będę wdzięczna za namiar lub skanik :zawstydzona/y:

mi na ostatniej wizycie oglądał serduszko czyli w środę, zresztą na wcześniejszej wizycie uprzedzał że se popatrzymy na serduszko zasze je ogląda tak długo, i się denerwuje, ale mówi że wszystko ok. jest poprostu dokładny. myślę że badanie serduszka na tym etapie to chyba standard

Dziewczyny, jeśli chodzi o skurcze to jeśli są nieregularne i nie bolą to niestety już nasza macica ćwiczy i trenuje do porodu. Tak mi wszystkie położne mówią i ginka. Gorzej jak te treningi mają wpływ na szyjkę i robią się coraz mocniejsze i bolesne bardzo.

leżę, leżę i już nie mogę....wrrr. posprzątałabym
Oj mam to samo, ciągnie mnie do ogarnięcia pokoju chociażby.

Coś mnie rozkłada:/ Gardło boli, katar mam i kaszle. A ubierałam się ciepło. A w piątek ginka powiedziała: niech pani unika infekcji teraz :/

Witajcie kochane,

widzę,że dzieje się a dzieje, masakra! Pierwsza kwietniówka rozwiązana, szok!
Margola trzymam kciuki...

U mnie też nie najlepiej. Z piątku na sobotę od 18 do 2 mega skurcze, nie regularne, ale piekielnie bolące. Jutro lecę do lekarza, bo coś mi się wydaję,że nie jest dobrze. no chyba, ze wróci, tak mocno, to wtedy IP. Bóle jak na miesiączkę cały czas. Nie wiem...
Leżę plackiem, tylko siku i do łóżka, ale to nie pomaga. Zobaczymy.

Ale się dzieje....

Leż, odpoczywaj i uważaj na siebie, wszystkie musimy uważać, bo jakaś plaga chyba panuje i co chwilę któraś laduje z bólami na IP.
Jak wrócisz od lekarza to daj znać co i jak.

Mitaginka, Acronka czekam jutro na informacje co dowiedziałyście się od swoich lekarzy

Trzymam oczywiście kciuki za wszystkie wizyty :)

Ja mam wizytę we wtorek to też sie dopytam jak to jesst z tymi wadami serduszka, to też Wam powiem co mój lekarz powiedział.

Acronko książki nie mam ale jak coś znajdę to dam znać.

ja mialam USG prenatalne ze skierowania i licze na to ze kobieta sie zna w koncu tylko to robi + poloznik prywatnie ale tego nie licze :-)
co do skorczy mialam dzisiaj 3 wiec chyba nie jest zle. tez leze i leze dzisiaj- nie liczac malego posprzatania po wczorajszej akcji szafa i juz mi sie nie chce lezec ale jak tylko wstaje to mi sie czarno przed oczami robi- kurcze czy tak juz do konca bedzie czy jednak mi przejdzie???

reklama
Przeczytałam sms-a od Margoli i jestem przerażona-mam nadzieje, że to naprawdę tylko błędna diagnoza-trzymam mocno kciuki!Ja się dzisiaj dziwnie czuję-obudziłam się rano ok.8,ale potem znów poszłam spać i dopiero przed chwilą wstałam i to tylko dlatego,że obudził mnie telefon(a normalnie ostatnio wstaje o 8-9 i już potem nie śpię tylko leże)-a dziś cały czas spałam i nadal jestem jakaś taka "wypluta" nie czuje się choro, ale boli mnie głowa i chyba znowu pójdę spać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry