reklama

Kwiecień 2011

ależ mi brakowało tego klikania!!!!:-D mam nadzieję że do kwietnia nie będzie już zadnych atrakcji.
aaaa mały Aleksandry jaki słodziak!! i jaki maleńki! Nasze kruszyny w brzuszkach teraz tak wyglądają :-)

reklama
Witajcie.
U nas też strasznie zimno... a ja dziś musiałam wyjść z domu na badania:-( Jutro wizyta u gina i w sumie dobrze bo po powrocie zauważyłam lekko zabarwiony na brązowo śluz- na szczęście od tamtej pory cisza ale ciśnienie mi w momencie skoczyło:wściekła/y:

czy Wam też zatykają się uszy? ;)

tak, często i czasem na długo a czasem przechodzi jak tylko znów się położę:-D

a słyszałyście kiedyś teorię o tym że kobiety które często przebywają razem po dłuższym czasie mają miesiączki w tym samym czasie? ja tak właśnie mam tyle że z rozstępami:-D u mnie pojawiły się wczoraj dwa- po jednym na każdej piersi:-D

lilou-wszystkiego naj naj
margola- witaj spowrotem i nie opuszczej nas az do kwietnia
aenye- o tym ze maz mowi ze ogladam durnoty w tv i tylko komp to juz nie wspomne
naszczescie ma swojego nowego laptopa i mi nie zabiera. Tak tak moj denerwujacy maz sprzedal kompa i kupil laptopa zeby bylo msc na lozeczko. To dopiero wyczyn. Grac w najnowsze gry nie moze :-D
no ale chwilowo ma nowa zabawke i mnie moze nie bedzie denerwowac, dzisiaj nawet zadzwoni i powiedzial ze mam lezec bo to ostatnie tyg leniuchowania- za godz zadzwonil z pyt co na objad

Witajcie.

a słyszałyście kiedyś teorię o tym że kobiety które często przebywają razem po dłuższym czasie mają miesiączki w tym samym czasie? ja tak właśnie mam tyle że z rozstępami:-D u mnie pojawiły się wczoraj dwa- po jednym na każdej piersi:-D
moj maz ma wlasnie taka teorie, ze siostry, mamy i corki, kolezanki mieszkajace razem itp maja miesiaczke w tym samym czasie- ja mam starsza siostre i nie zauwazylam ale mozliwe. Ale rozstepom mowie nie!!!! narazie odpukac nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry