Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tyle ze u nas nawet na IP jak KTG wyjdzie ok to USG nie zrobia...Asiunia- ja juz tez pewnie USG nie bede miala. zreszta ide w czwartek do gin a potem pewnie zwyczajnie za 4 tyg czyli pod koniec marca wiec moge juz nie zdazyc. :-(
tylko tyle ze teraz juz wiem ze w razie czego jade na IP i tam bez probem KTG i USG. wiec ok.
Normalnie szok! Jak tak mozna? NIe wyobrazam sobie byc w ciazy i nie czekac na porod a na moment kiedy dziecie umrze... 

a ja tak czytam i trochę zazdroszczę,że mężów macie o normalnych porach w domumój do 18 w pracy..zanim wróci, potem obiad, jeszcze jakieś zakupy chociaż żywnościowe bo na inne się już nie zdąży,coś do załatwienia...i dzień leci, tak właśnie patrze na słonko za oknem i myślę,że fajnie by było jakby wracał do domu ,hehe
a dziś sr , mężu się cieszy, bo będziemy bawić się lalkami;-)
paprotkaM w necie na pewno znajdziesz numer do ZUS-u
nati to pewnie córa się cieszychociaż ja się nigdy nie cieszyłam, jak odwoływali sprawdzian. Bo skoro już się i tak nauczyłam, to byłam zła, że sprawdzian będzie np. za tydzień, więc będę musiała powtarzać i zmarnuję tylko więcej czasu
baby a Ty całą ciążę chodzisz do dwóch lekarzy? a szyjka ile ma? najważniejsze, że trzyma![]()
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Z ogromnym zainteresowaniem czytam wasze posty o zwykłych codziennych sprawach dlatego też postanowiłam do Was dołączyć
Pozdrawiam:-)