reklama

Kwiecień 2011

Mitaginko ale zmiana w suwaczkach :)

Asiunia wszystkiego naj :)

Golenia nie dam rady odpuścić, sama sie golę na czuja, a mąż narzuca ewentualne poprawki ;-)

Za to z pazurkami u nóg to ostatnio prawie wszystkie obcięłam, mąż kończył a potem malował lakierem bezbarwnym ;-) zebym wzorków nie miała na palcach wokół :-D

reklama
ja tylko jak do gin ide to sie "gimnastykuje" ale chyba jutro sobie odpuszcze :-(, w ogóle jakos jutro mi sie nie chce jechac :-(, kurde no cos nie tak. az takiego lenia to w zyciu nie mialam

Qurde, mitaginka teraz się trzeba do Ciebie od nowa przyzwyczajać. Ale co tam, kobieta zmienna jest :-). Jedna idzie do fryzjera lub kosmetyczki, druga zmienia avatarki i suwaczki ;-).

jeśli chodzi o depilację, to ja przyznam, że trochę odpuściłam...po pierwsze- sam gin powiedział mi, że jak ma się infekcje, to lepiej mieć tam włoski, bo stanowią barierę ochronną, a po drugie- teraz nie dałabym rady się tak gimnastykować, a mężula prosić o to głupio :tak: więc trochę już zarastam :baffled: jeszcze nie jest najgorzej...ale...

Oooo, golenia to ja sobie w życiu nie odpuszczę. Jeszcze jak się dobrze postaram to widzę conieco, później będzie albo lusterko albo na czuja...

właśnie ja też narazie jakoś niewyobrażam sobie żebym miała odpuścić golenie na wizyty u lek. ale jak się nie uda...to będę zmuszona hehe ale mam nadzieję że dam radę jakoś

a tak mam jeszcze pytanko z innej beczki :) ponieważ jakiś czas nie było mnie wcześniej na bb to nie mogę wejść na zamknięty?? czy mogę prosić o dołączenie mnie lub zaproszenie...nie wiem na jakich to zasadach ? w każdym razie mam nadzieję że mnie przyjmiecie

Hej dziewczynki ,dawno mnie tu nie bylo ale niestety uroki ciazy ,ze nawet czlowiek czasem kompa nie ma sily wlaczyc:(.Walczylam ostaro z tym zatokami i walcze do dzis ale juz lepeij to jeszcze mi sie dolaczylo mega cisnienie.Mi niskocisnieniowcowi o matko z corka!!!!:) dzis az 190 mialam,odrazu na leki,jak sie obudzilam po tym cholerstwie to nie wiedzialam czy wrocilam z podrozy z kosmosu czy co taka zakrecona bylam:):szok:.
Tu te wszelakie "dolegliwosci" a ja czuje ze nieublagalnie jestem na wylocie ,jak nic i tak dluzej wytrzymalam niz mi "wrozono".Pod koniec tygodnia mam sesje z brzusiem i MUSZE do niej dotrzymac.Tu moja prosba,moj fotograf jest swietny ,ale specjalizuje sie w innym rodzaju zdjec i potrzebuje inspiracji.Mozecie mi cos waszego na priva podeslac.ja bym tez wiedziala jak to wyglada ,jak sie ubrac i jak pozowac:) bo sama taka zmeczona jestem ze nic do glowy nie wpada.dzieki za wszelkie inspiracje na priva lub maila.buziole kochane

nela a z tym ciśnieniem to takie wysokie zawsze lepiej skonsultować z lekarzem...wysokie ciśnienie w ciąży jest groźne, więc moja rada jest taka, że jak to się powtórzy, to dzwoń do gina bez zastanowienia!

reklama
jeśli chodzi o depilację, to ja przyznam, że trochę odpuściłam...po pierwsze- sam gin powiedział mi, że jak ma się infekcje, to lepiej mieć tam włoski, bo stanowią barierę ochronną, a po drugie- teraz nie dałabym rady się tak gimnastykować, a mężula prosić o to głupio :tak: więc trochę już zarastam :baffled: jeszcze nie jest najgorzej...ale...

OooOooo to mnie teraz zaskoczyłaś!! Poważnie. Ja na chłopski rozum wyszłam z założenia, ze właśnie włoski gromadza bakterie i lepiej miec ich jak najmniej.. a jak mi się e.coli pojawiła to jak szalona z golarką i nożyczkami biegałam... od dziś zarastam !! koniec z depilacją! przynajmniej do porodu ;-)) haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry