Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łoł całodobowa!! PĄCZKI CAŁĄ DOBĘ, JUPIEEEEEa ja mam dzisiaj pączkirano M. był w piekarni i kupił
i mam też babkę i ciasto z bitą smietana i truskawkami
niedaleko domu mamy całodobową piekarnięfajnie- możesz jechać o 2 w nocy po świeży chleb
![]()
o właśnie M kupi mi colę zaraz!!! TAK!!!!!a mi sie chce coli a psu siusiu. maz w pracy, corka chora wiec musze ja pogodzic moja zachcianke z psa zachcianka. :-)
heh widzę że wystarczy rzucić tekst i zaraz się rozpoczyna...hahahahahJa właśnie wróciłam ze spacerku z pączkami, kawka już zroobiona i zaraz będę zajadać, jak ktoś ma ochotę to zapraszamColę też mam;-)
nati zależy jaki to syrop- generalnie nie powinno się w ciąży brać leków, które mają za zadanie odrywać wydzielinę, czyli wykrztuśnych, bo to zapobiega osadzaniu się wydzieliny np. na oskrzelach, ale wzmaga tym samym kaszel. Ale jak syropek łagodzący, to czemu nie![]()
tez mi sie maza takie chrzciny i tez nie wykonalne. Tak jak ze slubem pewnie bedzie od mnie 5 osob od meza strony 50 :-(ehh jeszcze raz ja.
tak sobie myślę o chrzcinach
i wiecie co
marzą mi się chrzciny tylko rodzice chrzestni, dziadkowie i my... niestety w mojej rodzinie to niewykonalneznowu będzie impreza na 25 albo i więcej osób....a mnie szkoda kasy na restauracje a w domu mi się nie chce na tyle ludzi!!
ehhhh
a byłoby 10 osób i byłoby dobshe....
syrop na suchy kaszel lagodzacy wiec ok. Nie kaszlnelam od czasu lyka, tylko zgaga powstala. Jak nie urok to .... :-(
gorzej jakby był na mokry kaszel;-)
a Na dobre i na złe oglądam ;-)i czasem stawiam diagnozę szybciej od nich 

(oczywiście, jeśli chodzi o ciążę), na chirurgii czy internie to się nie znam