reklama

Kwiecień 2011

Zadzwonił, że już wraca. Ochrzan będzie i tyle. Może i panikuję. Niby poród to dużo czasu, ale jakby coś się zaczęło dziać to ja bym tu sama panikowała. On nie jest zły, jest kochany, ale teraz musi być w pogotowiu cały czas niestety.

reklama
Witam po dniu intensywnie z rodzinka spedzonym, spacerek na plazy itp, milo bylo.

Witam Wszystkie kwietniówki!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, mam termin na 28 kwietnia (chociaż na usg zawsze wychodzi prędzej).
Mam już synka, który ma dwa latka, teraz może będzie dziewczynka:) Pozdrawiam serdecznie!!

Witaj:-)

aleksanda super ze Oliver przybiera, jeszcze troszke i bedziecie razem w domku.

aenye zdrówka zycze, oby cie ta choroba zostawila w spokoju wkoncu

marma trzymaj sie dzielnie i nie daj sie.

Matko kochana i ja musze sie spakowac bo to jeszzcze m-c a birac pod uwage moje samopoczucie moze dwa tygodnie. Chcialabym wytrzymac choc do 18-ego bo mama moja przylatuje i wted bedziemy mieli opieke nad Olusiem w razie porodu a w przeciwnym wypadku to nie wiem czy samej nie przyjdzie mi rodzic

Witam wieczorową porą - żyje, wytrzymałam u teściów prawie do 20-ej, pare razy ciśnienie podwyższone było ale starałam się nie podejmować żadnych dyskusji, teraz relaks i wyciszenie- oglądam Fride strasznie ten film lubię

nati mój maluch codziennie wyrzywa się na żebrach że na siedząco czasem to z zaciśniętymi zębami:tak:
nela trzymaj się dzielnie
justyna witaj!

Czesc Madziarkas!3mam sie dzielnie na ile moge i licze w duchu ze potrzymaja mnie tylko do piatku(oby,oby) ,nawet nie pakuje sie nie dluzej i basta;-).co radzicie wziac dla rozwrywki ze soba ;ksiazki ,mp3 cos jeszcze???jakies pomysly jak sobie umilic czas w szpitalu

Ostatnia edycja:
Madziarkas krzyzowek jakos nigdy nie lubilam ale ksiazki owszem-zawsze mam jakas ze soba.teraz poszukuje czegos lekkiego do szpitala ,ciezkich klimatowa mam w nadmiarze:).masz cos konkretnego do polecenia?.czekam na wasze propozycje.ide powoli chyba spac ,choc pewnie jeszcze sie posnuje wrzucajac cos do "szpitalnej walizki" i wyjmujac: z niej ).
zastanawiam sie czy wybrac sie jutro do fryzjera czy nie( nie chce mi sie straszecznie ) ,jakbym wiedziala ze mnie wypisza niedlugo to bym sobie darowala ,ale badz tu madry czlowieku ...

Ostatnia edycja:
reklama
to tu mnie zaskoczylas ,takiej propozycji sie nie spodziwalam,oryginalnie ,moze rzeczywiscie to dobry pomysl i czas zeby odleciec w inna bajkowa kraine, szczegolnie teraz.narazie mam cos wrzucone do walizy z beletrystyki w rozmiarach kieszonkowych, zeby bylo wygodnie.bede szukac jakiejs mini wersji potera.

a czy wiecie gdzie mozna takie wygodne "podstawki -oparcia " na laptopy kupic zeby sobie wygodnie na lozu ulozyc???jesli tak to gdzie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry