Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tzn ułożyć się nie mogę i ciągle przekręcam z boku na bok no i od piątku męczą mnie kłucia w pochwie szczególnie kiedy Antek bardziej dokazuje- mam nadzieję że to nie szyjka bo lekarz dopiero 10 marca.
i razem z nią i mężem zastanawialiśmy się co z tym zrobić- przepraszam kochana to chyba po tym gadaniu o przystojnych ginach
a ostatnio śniło mi się że T nie miał samochodu i łyso mu było tak po prostu iść na nogach( ok 20 km) więc wziął sobie nasz nowy wózek
i poszedł tak jakby na spacer

pandora szkoda, że mi się takie sny nie śnią ;-) no cóż... nie mam nic przeciwko
p.s. na słodkości zapraszam do mniepączki się co prawda wczoraj skończyły, ale ciacho jeszcze zostało
Dziewczyny! A wiecie, co jest w czwartek.......?![]()

a tak poważnie to zastanawiam sie nie usmażyć chrustu, bo na pączki się raczej nie porwę... obawiam sie że fizycznie nie dałabym rady

zwłaszcza ten o Mitagince hehehe mnie te z się cośs dzisiaj śmiesznego śniło ale juz zapomniałam co, a jeszcze o 5 rano pamiętałam jak meżowi opowiadałam

bylam u neurolog, zaswiadczenie o lagodnym porodzie dostalam, lekow mam nie brac chyba ze by cos sie dzialo bo to niby na dziecko nie dziala ale jak jest nie przyzwyczajone to nie brac. zaczac brac po karmieniu.
Przyjela bez kolejki i jeszcze sie bala ze mnie dziadki z linczuja
a i powiedziala ciaza to ok dobrze sie czuja kobiety zobaczy pani co to menopauza.
Juz sie boje