Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
baby_55 o matko, przypomnialas mi ten pierwszy trymestr i az mnie zemdlilo Na mnie to nic nie dzialalo, nawet wczesne sniadania...brrrr dobrze ze minelo
No, wyszorowałam się, pomalowałam i od razu lepiej się czuję Nie tak zwyczajnie, że tylko podkład, ale też oczy sobie zrobiłam. A co, jak się siedzi w domu to też można ładnie wyglądać
Nie wiem czy mi się brzuch nie obniża, bo o dziwo łatwiej mi oddychać. Chociaż pupkę Niuni nadal pod żebrami czuję.
wróciłam z ktg....po prostu lepiej siedzieć w domu niż łazić po naszych polskich przychodniach...szlak mnie trafia!! trafilam na jakas ..........niemiłą położna...niedość że i tak płaciłam za ktg bo chciałam prywatnie to z wielkiej łaski mi jest zrobiła i potem daje mi ten swistek i dowidzenia....bez jakiegokolwiek komentarza...a ja pewnie lekarz ze mam sobie sama zanalizowac wynik...no kurna!
pytam sie czy mam sie czym niepokoic i co oznacza ten zapis to mowi mi ze "no w tej sekundzie wynik jest powidzmy w normie - a co będzie za minutę czy potem to nie wiem!!"
następnym razem jadę prosto na IP tam przynajmniej oprocz ktg moze obejrzy mnie jakis lekarz i sprawdzi co z szyjka....
Klaudencja te stare prukwy w przychodnia to zgroza grrrr wywalić je wszystkie na zbity pysk, bo do niczego się nie nadają, a jak młode zaczynają z nimi pracować, to po jakimś czasie przechodzą tym dziadostwem...
masz racje....po prostu można się gorzej zdołować i rozchorować... gdybym miala taką położna do porodu to bym ją chyba rozszarpała tam....wrrrr no i weź człowieku jedź coś sprawdzić...to albo że panikujesz albo z wielką łaską paniusia przyjmie.......i płacisz za to jeszcze....
no właśnie następny raz to i ja do szpitala pojadę... ale pierwszy raz byłam w takiej sytuacji dlatego myślałam a pojade zapłacę to będzie szybciej i spokojniej na IP zaraz zaczną gadać że panikuje jak nic nie wyjdzie itd....a tu maszz!!! madry Polak po szkodzie....