reklama

Kwiecień 2011

reklama
No, wyszorowałam się, pomalowałam i od razu lepiej się czuję :) Nie tak zwyczajnie, że tylko podkład, ale też oczy sobie zrobiłam. A co, jak się siedzi w domu to też można ładnie wyglądać ;)

Nie wiem czy mi się brzuch nie obniża, bo o dziwo łatwiej mi oddychać. Chociaż pupkę Niuni nadal pod żebrami czuję.

Justyna jak stworzysz sobie suwaczek to klejasz jego kod w miejsce sygnatury w twoim profilu i wtedy będzie Ci się pojawiał

Cucumber chyba też się musze umalować, takie ładne słoneczko, że Ja też chcę ładnie wyglądać :-)

Jola mnie to trochę pomagało, a przynajmniej wstając z łózka nie leciałam na złamanie karku przytulać się do kibelka :-D

wróciłam z ktg....po prostu lepiej siedzieć w domu niż łazić po naszych polskich przychodniach...szlak mnie trafia!! trafilam na jakas ..........niemiłą położna...niedość że i tak płaciłam za ktg bo chciałam prywatnie to z wielkiej łaski mi jest zrobiła i potem daje mi ten swistek i dowidzenia....bez jakiegokolwiek komentarza...a ja pewnie lekarz ze mam sobie sama zanalizowac wynik...no kurna!
pytam sie czy mam sie czym niepokoic i co oznacza ten zapis to mowi mi ze "no w tej sekundzie wynik jest powidzmy w normie - a co będzie za minutę czy potem to nie wiem!!"

następnym razem jadę prosto na IP tam przynajmniej oprocz ktg moze obejrzy mnie jakis lekarz i sprawdzi co z szyjka....

Cucumberku - ja też jak się umaluję to od razu mi lepiej.
Ostatnio zauważyłam, że się jakaś "plamiasta" na twarzy zrobiłam.

Uciekam do fryzjera. Trzymajcie kciuki,co by dobrze wyszło, jakiegoś stracha mam.

Acronka jak wrócisz wstawiaj fotki :)

Klaudencja te stare prukwy w przychodnia to zgroza grrrr :wściekła/y: wywalić je wszystkie na zbity pysk, bo do niczego się nie nadają, a jak młode zaczynają z nimi pracować, to po jakimś czasie przechodzą tym dziadostwem...

masz racje....po prostu można się gorzej zdołować i rozchorować... gdybym miala taką położna do porodu to bym ją chyba rozszarpała tam....wrrrr no i weź człowieku jedź coś sprawdzić...to albo że panikujesz albo z wielką łaską paniusia przyjmie.......i płacisz za to jeszcze....

no właśnie następny raz to i ja do szpitala pojadę... ale pierwszy raz byłam w takiej sytuacji dlatego myślałam a pojade zapłacę to będzie szybciej i spokojniej na IP zaraz zaczną gadać że panikuje jak nic nie wyjdzie itd....a tu maszz!!! madry Polak po szkodzie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry