reklama

Kwiecień 2011

reklama
antonina jak mnie kiedyś mamcia poprosiła o włączenie pralki to puściłam bez odkręcenia wody, kapnęłam się po kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu próbach pobrania wody przez pralkę - jakieś dziwne odgłosy dochodziły:-D aaaaaa i jeszcze gotowałam kapustę bez wody:-D dobrze że to trafiło na taką młodą wiosenną kapustkę to wodę puściła hihi
aenye też mam czapusie z pandą :-) na wyjście ze szpitala wystroje w nią małego
pandorka powodzenia i śpiesz się powoli!!!

A ja już po imprezie, objadłam się zabardzo, przytargałam zalanego mężuline :wściekła/y: aktualnie czkawka pijacka go męczy, normalnie kot się boi:baffled: Że też te samce to umiaru żadnego nie mają, jeszcze super hiper fajową zabawę mieli z alkomatem, który ma więcej promili grrrrrrrrrrrrr

aenye gratuluje zakupow :-D fajnie sie tak raz na jakis czas wyrwac i "zapomniec" o brzuszku :-)

No czapeczka jest slodka :-) 3małam ja w rece i chcialam kupic, tyle ze ja mam chyba z 8-10 czapek na stanie i P powiedzial ze przesadzam :-D mial racje, ale znajac zycie jeszcze ja dokupie :-D hihi

No ja tez bylam w szoku po smsie od Pandorki. Wydwalo mi sie ze weszla dzis na forum bo na zakupowym ja widzialam. Myslalam ze cos skrobnie tutaj i czekam az tu nagle taki sms... Napisalam jej ze czekamy na dalsze info i ze ma pisac w miare mozliwosci :-)

tez ide spac.

P.S. Morgaine ogladalam to COŚ na tvp2 z hubercikiem i natasza i poprostu w niektorych momentach zenada na maxa... Nie powiem ze mi sie wogole nie podobalo, bo zamysl mieli fajny, gorzej z prowadzeniem, a o jurorach juz nie wspomne i zerowaniu na nieszczesciu tej niedowidzącej....

ta pusto i cicho:(
ja już przylgnęłam do tego kompa na maxa. allegro mnie wciągnęło na maxa, nie powiem na co poluję, bo już stwierdzicie że mi piątej klepki brak, heheh

napisałam pw do asiuni i mi wcięło!! idę jeszcze raz pisać.

miłego dzionka i zdrówka wszystkim życzę

elo
nie chciałam wczoraj nic mówić, ale od 15 miałam skurcze co 20 minut. na wieczór to już się na maxa rozkręcały. dopakowałam torbę, przygotowałam ubrania na drogę.....tia. i dooooopa
w nocy ciut się wyciszyły. dziś już 3 spore były. mój organizm jest durny.nie mam sił do niego.
w taki sposób, jak już się przyzwyczaję, to naprawdę zignoruje skurcze porodowe i przy częstotliwości 1-2min powiem "eeee, to tylko macica sobie trenuje"
Morgaine - chyba faktycznie zacznę robić kilometry po schodach. na razie raczej tego unikałam z racji bólu w pachwinie ( mam ucisk na nrw kulszowy) ale co tam, będę się czołgać :-D
miłego dnia Wam życzę, ( o i znowu mam skurczybyka......wrrrr)

nie shannonka nie zapomniałyście. ja po prostu nadal na pościel poluję:) mam tylko 3 komplety hahaha i odwaliło mi przez aenye!!!!!
mialam 3 typy, jeden odrzuciłam, to pojawił się jeden nowy i znowu mam 3 :(. problem jeszcze w tym że mam wypełnienia w dwóch rozmiarach i mam przez to większy wybór pościeli!!
siet siet siet!!
baby Ty masz chyba tą pościel mega hafty 3 ele. MEGA HAFTY 90x120 BABY LUX producent (1482237838) - Aukcje internetowe Allegro jaka ona jest w dotyku? jaki materiał? jak się prezentuje na żywo? ładniej niż na zdjęciach, tak samo czy gorzej?:-D:-D

a co tam wkleję wam te linki

zastanawiam się nad tym powyższym: zaczarowany różowy ogród

3cz POŚCIEL 120x90 cm Bon Dodo HAFT +GRATIS! wzory (1448961884) - Aukcje internetowe Allegro bear&kite pink

Pościel NINO 3+1 Feretti MINI MINI --- 13 wzorów!! (1446742424) - Aukcje internetowe Allegro i fruta pink tutaj - tylko sporo zachodu, bo trzeba kasę z allegro wycofać (prowizja 5zł więc nie zbankrutuję) i zamówić w innym esklepie, jeżeli w ogóle jest dostępna...

zresztą przy pierwszym wzorze też trzeba wycofać kasę...ej sama już nie wiem!!

reklama
elo
nie chciałam wczoraj nic mówić, ale od 15 miałam skurcze co 20 minut. na wieczór to już się na maxa rozkręcały. dopakowałam torbę, przygotowałam ubrania na drogę.....tia. i dooooopa
w nocy ciut się wyciszyły. dziś już 3 spore były. mój organizm jest durny.nie mam sił do niego.
w taki sposób, jak już się przyzwyczaję, to naprawdę zignoruje skurcze porodowe i przy częstotliwości 1-2min powiem "eeee, to tylko macica sobie trenuje"
Morgaine - chyba faktycznie zacznę robić kilometry po schodach. na razie raczej tego unikałam z racji bólu w pachwinie ( mam ucisk na nrw kulszowy) ale co tam, będę się czołgać :-D
miłego dnia Wam życzę, ( o i znowu mam skurczybyka......wrrrr)

heh moim skromnym zdaniem dzisiaj będziesz miała brązik już dzisiaj wieczorem/w nocy lub jutro...
zbiera Cie zbiera.
umyj podłogę na kolanach!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry