reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ewa & Kubuś No prosze, ja to nie bardzo widze czy mi opadl czy nie, ogolnie jest nizej niz oprzednio bo z Olkiem to mialam etap ze musialam wyrostowana siedziec bo sie dusilam a teraz nie mam z tym problemu, śmialo moge reke miedzy piersiami a brzusiem umiescic:tak:
aenye No, no nie tlumacz sie męzem, wstawiaj fotki ale to juz!!! Widzis e ja wczesnie wstalam i wyczekuje:-p

Pojecham T po śniadanie, dzis niezdrowe irlandzkie sniadanie a co mi tam, pewnie zgaga mnie powali na kolana potem:rofl2:

Witam śniadaniowo

słonko cudne tak ze na spacer obowiązkowo cza sie wybrać:tak:

Życze Wam miłej niedzieli, trzymajcie się w kupie:-D

ps. anawoj wytrwałości w oczekiwaniu na skurczybyki - nie ma ich to chcesz a jak się zaczynają to przeklinasz:-)

baby Ty masz chyba tą pościel mega hafty 3 ele. MEGA HAFTY 90x120 BABY LUX producent (1482237838) - Aukcje internetowe Allegro jaka ona jest w dotyku? jaki materiał? jak się prezentuje na żywo? ładniej niż na zdjęciach, tak samo czy gorzej?:-D:-D

Przykro mi dziewczynki ale ja nie mam tej pościeli, wydaje mi sie, że chyba hermionka ją kupowała, ale nie jestem pewna

Kurcze, wstałam po imprezce i nie mam na nic siły, chociaż i tak jestem z siebie dumna bo kilka razy zatańczyłam i wysiedziałam do 1 w nocy, a weselicho skończyło się o 4 więc jestem niezła :) mąż mnie przywiózł do domciu, bo młody szalał jak opętany, dyskotekę sobie urzadziła w brzuchu i taki breakdance odstawiał, ze momentami to ciężko było siedie, miałam wrazenie, że zaraz jakaś noga mi wyskoczy z brzucha :-D:-D:-D
Dzisiaj już na szczęscie nie wariuje tak bardzo :)

Doczytałam smski i kurczę dziewczynki kciukaski za wszystkie szpitalne zaciśnięte trzymajcie się, jesteście dzielne, będzie dobrze :) Ja to wiem:tak:

Anawoj widzę, że Cię młody bierze na przetrzymanie ;-) może faktycznie podłogę wyszoruj na kolanach albo na schody się wybierz ;-)

Dobra idę sie napić kawy i zjeść trochę weselnego ciasta mniamciu....

witam sniadaniowo :)
pandorko trzymam kciuki
ciesze sie ze smsy od Mitaginki i Nati troszke bardziej optymistyczne
anawoj pewnie Twoja szyjka sie tak wycwiczy ze potem ekspresowo pojdzie :tak:
morgaine pewnie dopoki tej poscieli nie kupisz to nie urodzisz :-D
baby ciesze sie ze wesele udane :tak:
jola czy irlandzkie sniadanie jest takie samo jak angielskie? :-p
u nas znowu ponury dzien juz ktorys z kolei az nie wiadomo co ze soba zrobic...moze jakis krotki spacer chociaz musze przyznac ze po prostu mi sie nie chce :zawstydzona/y:
milego dnia babeczki

baby maly tez chcial potanczyc a co?:-D

A czemu to anawoj mialaby juz rodzic? Przeciez nie czas jeszcze? Cos pominelam
wilmek takie samo, wlasnie je wciagnelam i nie moge sie ruszyc...czekam na zgage:-D

jola to Cie podziwiam ze jestes w stanie to jedzenie ruszyc. Mnie mdli na sama myśl...
Juz mowie dlaczego.
Jak zafasolkowalam sie to pojechalismy na 2tyg na wakacje no i tam na sniadanie codziennie serwowali angielskie "smakołyki"... Ten zapach.. I bum co chwile bylo WC. Wymiotowalam codziennie rano, a ten smrod jeszcze bardziej mi pomagal... Pamietam ostatnie 4dni mąż sam z synem chodzili jesc a ja na jablkach i wodzie zylam... Kurcze zaczyna mnie mdlic jak sobie przypomnialam.... :-)

zaraz napisze smska od Pandorki w odpowiednim watku. :-)

ja dzis znow do 17 sama... Fajnie nie.... :-(

jola, wkleje, wkleje ;-)

a co do zakupow, ja wczoraj mialam takiego nerwa, ze nawet nie zauwazylabym, ze mnie cos boli :-D dopiero rozkosz sie rozlala po mnie, jak poszlam z ciuchami do kasy i wyjelam karte, hehe :-D
ja sie poki co naprawde niezle czuje, tzn owszem, mam skurcze - twadnienia, czasem jak na @ zaboli, ale w normie :-) i czasem tylko ucisk na nerw np, to wkurza bardziej, jak nagle takie mocne uklucia bolu. ale co mi tam, przezyje. nie mam zamiaru stekac w domu, przy odkurzaczu, wole stekac na zakupach :-D

a w ogole wyjasnil sie powod D zachowania okropnego ostatnio - mowilam na zakupowym ostatnio, ze chyba rzuca palenie znowu - no i fakt, rzuca.. i dlatego rzuca sie na mnie. jak na worek treningowy.ale w zwiazku z tym odpuszczam, nie bede mu suszyc lba, w sumie i tak wiem swoje, i przekonana jestem, ze on tylko tak glupio gada. zlosliwosc i jad z niego wylazi, ale przeciez wiem, ze kocha mnie bardzo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry