Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja mam skurcze od jakis trzech godzin, bardzo sie nimi nie przejmuje bo ostatnio sie zdarzaja ale cos nie chca minąc, tyle ze moje sa w gorze brzuszka

posta mi zjadło grrrrrrrrrrrr
Witam tak w ogóle
Na Śląsku śnieg pada :-( dopiero co wstałam bo pochmurzone jak cholewcia a myślałam, że mnie słonko obudzi.
Wczoraj zaglądałam od czasu do czasu ale do pisania nie miałam weny. Wstąpił wczoraj we mnie jakiś supermen/superwomen :-) i sprzątałam wszystko co było w zasięgu mojego wzroku. Mamcia umyła mi okna :-) ja poprasowałam i zawiesiłam firanki i zasłonki - od razu w domciu odżyło, błyszczące szyby, pachnące firanki - uwielbiam mmmm POtem wskoczyłam do kuchni i całą gruntownie wyczyściłam - w żadnej szafce ani gram kurzu czy okruszka nie znajdziecieA potem w salonie wszystkie szuflady na błysk uprzątnięte i najważniejsze że w końcu posegregowałam ogromną kupę dokumentów - odczekały już swoje. Wieczorem to prawie z bólu wyłam - taaaaak mnie stopy bolał (nieprzyzwyczajone do noszenia nadprogramowych 14kg), mężula pojechał pograć w halówkę i nie miał mi kto wymasować :-(
A dzisiaj energii braka przydało by się trochę kurze pościerać i podługi umyć ale to mężuli zostawię
anawoj siły i wytrwałości życze - to już prawie JUŻ:-)
nela dobrze że się odezwałać, zdrówka dla malutkiej![]()

siet to chyba taki czas bo ja się zaraz na podpaski przerzucę!! masakra jakaś. dobrze że ginka jutro to sprawdzi czy to nie infekcja!!Ale ze mnie leci...tzn.taka biała wydzielina..non stop mokro..Co to jest do diabła???Wcześniej tak nie miałam!!!!