Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pandora83 tyle tu tych pandor i pandorek ze nie wiem jak was zwać
pierwsze piszę do tej z Żywca;-)
kobieto, super dokładnie informacje dostałaś.
jakby mi lekarz powiedział, że za 3 tygodnie urodzę, to przynajmniej bym wiedziała że za 2 tygodnie i 6 dni mam torbę pakować!!
a tak to albo za wcześnie i będzie miejsce zabierać (chyba że włożę do bagażnika jak anawoj) albo bedę pakować torbę zamiast pisać na bb że się zaczęło!! no i co tu wybrać?
wiem że wymyślam taki urok ciąży no nie????
, ale co tam Groszek pewnie jak zwykle będzie szalal całą noc, ja będę latala po schodach na siusiu non stop to się chyba spali ta chińszczyzna wieczorową porą, no nie?! 
). No ale ok, skoro nikogo nie ma to i ja spadam. Kolorowych, bezskurczybykowych snów życzę 
malemu kocyk, ciuszki na 68rozm (siostra sponsorowala
pol salonu mam w siatkach

i ile komplementow uslyszalam dzis, uorany ;-) od obcych ;-) chyba nie jest ze mna najgorzej!!I co, poszło w boczki?o jaaa! nikogo już nie ma :-( i nikt mnie nie pocieszy, że to nocne żarcie mi w boki nie pójdzie (swoją drogą o czym ja myślę, jaka talia, jakie boki, przecież mój tułów to jakby prostokąt). No ale ok, skoro nikogo nie ma to i ja spadam. Kolorowych, bezskurczybykowych snów życzę
![]()