reklama

Kwiecień 2011

Ech Zuza z tymi mężami to normalnie załamka, ale nie przejmuj się nie ty jedna masz takie problemy z facetem, kazda z nas ma, mniejsze lub większe ale ma, bo faceci mają problem z tym, zeby nas zrozumieć... a my tu jesteśmy, zebyś mogła się wyżalić, wyśpij sie i jutro bedzie lepiej :)

Anawoj myślę, że to już :) a ból nerek to przez to, ze juz wcześniej miałaś z nimi problem, trzymam kciukasy i czekam na pomyślne wieści, juz niedługo będziesz tulić Michałka :)

reklama
Hej dziewuszki

Melduje sie tylko ze zyje i nadal w dwupaku ale mamuska juz jest i stad moja chwilowa nieobecnoc. Tak czulam ze porody sie posypia, ciesze sie ze dziewczynki urodzily juz swoje malenstwa, ja tez juz chce a jak na zlosc moje wszystkie objawy zniknely:wściekła/y:

anawoj trzymam kciuki, mam nadzieje ze juz cie nie odesla:no:

Trzymajcie sie kochane, zagladac sie staram codzienie tylko z pisaniem cięzko

hello sloneczka,

tak na szybko...wieczorowa pora...kochane trzymajcie sie cieplo i w dwupakach...anawoj -kochana,podziwam twoja wytrwalosc,ogromna buzka dla was...dla wszystkich pozostalych marcoweczek/kwietnioweczek big kiss... u nas ok.:happy2: oliver wazy ponad 2kg.,jestesmy na innej sali tzw."wychodnej" i dzisiaj bylismy pierwszy raz na spacerku...bylo super
2011-03-19.jpg

anawoj-jejku,bądź dobrej myśli i molestuj tego doktorka,niech coś patrzy w końcu!!!

alexandra-no słodziak z Olivierka!!!I jak pięknie rośnie!!!Bardzo się cieszę!!!

A teraz witam pozostałe ciotki bb!!!U mnie noc ok ale nad ranem zaczęły się kolejne bolesne skurcze i ból jak na @,masakra..zaraz wezmę no-spę,bo zwijam się z bólu...
Miłego dnia dla Was!!!

Druga :)

Dzisiaj słoneczko za oknem więc bedzie lepszy dzień :)

Miłej niedzieli laseczki :)

Alexandra wielki Buziak od Cioci i Adrianka dla Olego :)

Ostatnia edycja:
Dzięki baby już mi dziś trochę przeszła złość i jak dam rade to zaraz usiąde do tych nieszczęsnych prac.
Biedna anawoj jak można tak długo męczyć dziewczynę-i jeszcze ta nerka jakby malo bylo-mam nadzieję że wreszcieten lekarz coś postanowi konkretnego-i wkrótce poznamy Michałka:)alexandra- Oliver jest cudowny-tak sie ciesze że u Was wszystko dobrze-pozdrawiam cieplo:)

reklama
Witam się i ja.
W Szczecinie pochmurno i smutno, co na mnie podobnie oddziaływuje...humor dalej kiepski, ale widze,ze to chyba taki czas, każda z Nas narzeka, co mnie troszkę pociesza, bo wiem,ze nie jestem nienormalna:)

Dziewczynki trzymajmy się, już niedługo...
Anawoj trzymam kciuki,zeby Ci wreszcie pomogli.

Miłej niedzieli:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry