reklama

Kwiecień 2011

reklama
a co do wózka to ten zakup jeszcze przede mna ;) ale przynajmniej juz sie zdecydowałam :) wybrałam tako warrior kolor zółto szary, przykładowa fotka ponizej. Teraz szukam aukcji ;)

Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1499903714) - Aukcje internetowe Allegro

baby dzieki za opinie :)

Mitgainko nie ma za co :) wy macie niedaleko to może mąż podjechałby do producenta do Częstochowy, tam by wam taniej wyszło :)

Co do HBS to ja mam wynik z wrześnie i lekarz powiedział, że nie ma sensu powtarzać i tamten wynik wystarczy

Nati mnie czop odszedł tydzień temu i dalej nic

Witam nową kwietniówkę :)

Jestem po wizycie lekarz stwierdził, ze mogę nie doczekać KTG za tydzień więc kazał mi podjechać do szpitala w czwartek na KTG
Szyjki nie ma a rozwarcie prawie na palec, mały waży ponad 2700 g więc ok :) ma trochę poniżej normy kość udową ale tak jest od dawna więc wychodzi na to, ze bedzie po prostu malutki, ale myz mezem duzi nie jesteśmy wiec ok :)

Zaraz wrzucę wiadomość od MARGOLI moze jutro ją wypuszczą do domu

sunshine ja widzę tylko opcję SN (wczoraj teściówka mnie zaszokowała mówiąc, iż jest przecież XXI i po co kobiety mają się tak męczyć i czemu nie załatwię sobie cc...:eek: nie chciało mi się nawet podejmować z nią tego teamtu bo to tak sensu nie ma Ja wychodze z założenia, że kobiety zawsze rodziły i dawały rade to co - ja nie dam??? i dla dzidzika to niby lepiej, a przeca zawsze można znieczulenie zapodać - jak dla mnie cc to ostateczna ostateczność
ducha ja to mam nadzieje że też szybciusio wskoczę w moje 36, ewentualnie na początek bielizna korygująca aby conieco spłaszczyć :cool:
mitaginka też mam tą pościel z Disneya, chyba jutro wrzucę do pralki to się okaże co to to, narazie wygląda całkiem ok

A ja juz po dentyście, jaaaaaaaaaaaaaak booooooooooolało :szok::-(:angry::ninja2::frown: mam zaczęte kanałowe ale już teraz apap zadziałał i przestało uffffffffff
Ide pozjadać resztki ciacha do taty

Mówił, ze obawia sie, ze do KTG za tydzień nie doczekam więc dlatego mam podjechac na KTG do szpitala w czwartek, chyba, ze wcześniej coś sie zacznie
więc moze sie zacząć w każdej chwili :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry