reklama

Kwiecień 2011

laski a ja mam problem.
bo cholera torba nie spakowana a się czuję jakby miała urodzić!! bez jaj!! jeszcze tyleee czasu do terminu, M nie ma w domu, będzie po 22giej,
ale anawoj sie tak czula przez 2 tyg.wiec pewnie to jeszcze nie to.
jutro gin, i na bank sie dowiem ze rozwarcia jeszcze nawet nie ma!! ale czuje się jakby mała schodziła niżej i niżej...a mialam intensywny weekend wiec w sumie cos sie tam moze dziac....

mitaginka please wklej jeszcze raz linka do tej sukienki bo sie zastanawialam nad nia ale jestem na tak:)
mitaginka, aenye od jakich sprzedawców kupujecie buty? macie jakiś sklep konkretny wyprobowany na allegro? bo ja nigdy przez allegro nie kupowalam butów... moze wkeicie niezdecydowanej koleżance jakiego linka;-)

reklama
Nie bylo mnie 2 godz a wy juz tyle nasmarowalyscie:-)
Baby a w ktoeym tyg jestes?
kurcze baleriny za 13zl to prawie darmo..:-) Ja bym z checia po sklepach polatala ale jak narzie to nie mam sily po domu chodzic:) Mam nadzieje ze po porodzie wroce do swojego rozm 36/38.i plaskiego brzuszka..Sa podobno jakies pasy sciagajace tak?
W srode sie dowieim czy bedzie cc czy nie..
Boje sie troche.. Caly czas szukam sygnałow..Moja szyjka 3 tyg temu miala 24mm. Ciekawe jak teraz..

Nie nadrobiłam Was ale spróbuję to zrobić zaraz. Odzywam się z moimi dolegliwościami.
Mąż pożyczył ciśnieniomierz i to porządny i dobry, nie byle jaki. Mierzyłam ciśnienie i miałam 139/93 godzinę potem podobnie. Czuję się fatalnie, boli głowa, zawroty mam. Dzwoniłam do lekarki, akurat ma dyżur w szpitalu i kazała szybko mężowi po recepte jechać do niej na Dopegyt. Co 8 godzin mam brac i mierzyc cisnienie 2 razy dziennie. Chciała mnie zostawić w szpitalu ale nie ma miejsc, więc mam być w domu i się obserwować. Boję się. Najbardziej tego, że przez to cc będę miała w koncu ;( Musiało mi się na sam koniec tak zrobić no :(

morgaine, buty ja jedynie atmosphere kupuje na allegro, bo znam mniej wiecej 'jakosc' i rozmiar, ale to i tak ryzyko (para parze nierowna, naocznie sie przekonalam ;-) ). no ale w tej cenie to nie szkoda, a zawsze mozna odsprzedac - chodliwy towar ten primark.

a co do porodu - czuje sie podobnie, ostatnio masakrycznie kluje i ciagnie mnie w kroczu, nie mam zadnych boli i skurczy, ale naprawde czuje juz ciezar malucha. nie ma co... niedlugo rodzimy :-)

ducha,
duzo bys sie nie pomylila, ja jestem prawie - zakupoholik. maz mi kase normalnie wydziela, bo ile by nie dal, tyle wydam ;-) i to niewazne, czy sobie cos kupie (wcale nie czesto) - ale i apteka, i kosmetyki, i nawet spozywka... nie o to chodzi, ze mam oszczedzac na jedzeniu, ale nie musze wszystkiego naraz kupowac ;-) a najgorzej, ze chodze po tych nieszczesnych galeriach i tam ZAWSZE jakies przeceny.. i dla dzieci takie tanizny, ze po prostu - zal nie kupic.. (jak moj malz slyszy to haslo to mowi, ze noz mu sie w kieszeni otwiera ;-) on by wolal, zebym kupowala wszystko porzadne niz byle co na przecenie ;-) bo i tak wiecej wydaje, hehe)

i znowu a propos porodu - no mi sie to tez wydawalo niemozliwe. i do dzis nie wiem, jak to sie stalo :eek: ze sie tam glowka dziecka zmiescila.. DWA RAZY!!! nie, no szok ;-)

mitaginko
, no widzisz :-D jedna mnie tu rozumie :-D

jutro jade w odwiedziny do mojej kuzynki, co urodzila niedawno Amelke :-) jeny, cos czuje, ze wroce mega nakrecona, zeby juz urodzic i miec swojego kurczaczka na zewnatrz :-D aaaaaaaaaachhh...

Jeny Laski, ale wy jestescie do przodu!!! W sensie zapobiegawcze w ciuchy na potem. Ja mam kompletną pustkę w głowie, nie mam pomysłu na siebie, remanent w szafie muszę zrobić, bo miejsca nie mam, a najgorsze to to, że nie wiem w jaki rozmiar się wcisnę??!!! Najgorsze, bo w cyckach mi duzo przybyło i weź tu bądź mądra i kup na potem? Ja jestem kompletnie niezdecydowana jeśli idzie o kupowanie ciuchów. Sukienkę widziałam fajną w H&m ale bałam sie kupic.

a że aenye to zakupoholiczka to wiadomo :D I zawsze coś fajnego wyczai. Ma dziewczyna wyczucie :)

Morgaine - jesli dałaś czadu w weekend, to się nie dziwię, że Cię bierze. Weź odpocznij trochę, poleż i nie chodź ani nie stój.

Ja dzisiaj dostalam od młodej takie łomoty, cos czuję że mi dziecina się w dól pcha. Nie powiem ale zgięło mnie w pół kilka razy. Ale jeszcze nie widzę objawów obniżania się brzucha, więc chyba to fałszywy alarm. Poza tym ja nie jestem jeszcze gotowa na poród. W domu jeszcze nie jest wszystko po mojemu przygotowane!!!

mitaginko, zaje.biste te czerwone!!! strasznie mi sie podobaja :-) i sukienka sliczna.. kurcze, naprawde, az mam ochote kupic taka sama. tylko gdzie ja w niej pojde? :eek: na slub siostry musze miec jednak cos bardziej zobowiazujacego.. w koncu to siostra. ech...

Nie bylo mnie 2 godz a wy juz tyle nasmarowalyscie:-)
Baby a w ktoeym tyg jestes?
kurcze baleriny za 13zl to prawie darmo..:-) Ja bym z checia po sklepach polatala ale jak narzie to nie mam sily po domu chodzic:) Mam nadzieje ze po porodzie wroce do swojego rozm 36/38.i plaskiego brzuszka..Sa podobno jakies pasy sciagajace tak?
W srode sie dowieim czy bedzie cc czy nie..
Boje sie troche.. Caly czas szukam sygnałow..Moja szyjka 3 tyg temu miala 24mm. Ciekawe jak teraz..

Jestem w 38 tyg. więc już czas :) a czemu mozesz miec CC?

Cucu bierz spokojnie leki i nie stresuj sie bo to wpływa na ciśnienie, a po lekach będzie ok i nie bedziesz musiała mieć CC

Morgaine zmykaj pakować torbę, bez gadania

Tak apropos to wiadomość od Margoli była taka jaką Mitaginka wstawiła :) ale wrzucę jeszcze wiadomość od Herbatity :)

reklama
Cucu trzymaj sie kochana.

Morgaine a co skurcze masz czy cos?
Bo ja czuje sie podobnie ale nie mam skorczy a bole.
Siedze na kanapie i czuje jak maluda mi na odbyt i pipke naciska i do tego przeszywajacy bol z plecow i kosci ogonowej az na przod do spojenia lonowego... Bol jak cholerka... Z Joshem tak nie mialam... I niby tylko pierworodki maja problemy z wyczuciem "tego" momentu...
Cholerka ten bol plecow sie pojawia i znika jak skorcze ale skorczy brak...
Dlaczego tak musimy sie czuc no... I tylko sie denerwujemy... Buu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry