Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam pytanie bo ktoś powiedział mojemu mężowi w pracy że jak weżnie ze szpitala po porodzie opiekę to te dni mi skrócą z macierzyńskiego czy wy o czymś takim słyszałyście ? czy to możliwe?
mojemu mężowi powiedzieli tylko że opieka jest płatna jak l4 czyli 80% i że przysługuje 7 dni wprzypadku pierwszego dziecka nic o skróceniu macierzyńskiego nie wspomnieli....ja ostatnio nie miałam prądu 2 godziny, ale super wieczór spędziliśmy z dzieciakami!!Wczoraj u nas zabrakło światła, najpierw się wkurzyłam bo seriale i w ogóle... ale później porostawiałam świeczki i tak romantycznie się zrobiło :-) o ile może być romantycznie z rozkładanym przez grypkę mężulą hihi;-) ale sobie pogadaliśmy jak już dawno nie było czasu na takie pogawędki. Chyba częściej tv będę wyłączać bo człowiek siedzi przed tym pudłem każdego wieczora a wystarczy klik i wieczór jest zupełnie fajniejszy![]()
A teraz uciekam wypić kawkę z siorką i tatą a potem prasowanko
na pewno nie. opiekę możesz na dziecko wziąć zawsze do ukończenia przez nie chyba 16 roku życia. to nie ma nic wspólnego z macierzyńskim. płatne 80%mam pytanie bo ktoś powiedział mojemu mężowi w pracy że jak weżnie ze szpitala po porodzie opiekę to te dni mi skrócą z macierzyńskiego czy wy o czymś takim słyszałyście ? czy to możliwe?

bo poprasowane czekają aż ktoś im miejsce zrobi i je ułoży!!!pandora czwartego powiadasz... ehhh trochę wcześnie no ale w sumie i tak mnie to nie ominie....