reklama

Kwiecień 2011

śmigam na allegro, tym razem jakaś zastawa stołowa, talerze czy szklanki, nie wiem coś do kuchni potrzebuję (już pod kątem chrzcin ;-) ale w sumie i tak się przyda...)

czyli, że się niedługo przenosimy na zakupowy a tam nowy serial "Z jak zastawa?!" :-D

asiunia, to szybciuchno w samolot i do mnie, znajdzie się jeszcze jedna porcyjka :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
pandora to nie sprawiedliwe. pierwsze dziecko, chłopak, zwykle przenoszone jest!! a Ty się chcesz 2 tyg.wcześniej rozpakować!! Ty!!! szczęściaro jedna:-D może i przy Tobie ja się załapię na jakiś wcześniejszy termin... :-D

zapraszam tylko w zamian trochę mojego strachu musisz przejąć:tak:

właśnie zjadłam michę lodów waniliowych z bananami, bezami, bitą śmietaną i posypką czekoladową - a niby już przestałam mieć ochotę na słodycze... hmmm, ale w tv zobaczyłam jak wcinaja desery lodowe to i mnie się zachciało :tak:. I o dziwo, wcale nie jest mi po nich niedobrze, tak jak po wszystkim :-).

a ja mam dziś od rana ochotę na lody z ananasem i bitą śmietaną:-D ale jak asiunia na męża do 17 muszę czekać:-(

baby jak ten lekarz taki dziwny, to i tak podziwiam, ze tyle z nim wytrzymalas ;)

a co do pasów to ja po cichu licze, ze nie bedzie mi zaden potrzebny ;)

nie wiem, co zjesc, zeby sobie nie zaszkodzic...tesciowa przyniosła wczoraj ruskie pierogi...myslicie, ze jak podgrzeje je na wodzie (a nie na patelni), to moga byc na moje kłopoty?

komoda- przewijak, fotel bujany, który prezentowała madziarkas ostatnio, materac do lózeczka i jeszcze jedna paka, ale co w niej jest to jeszcze nie wiem, bo M. powiedział, ze najpierw musi cos zjesc, a potem to rozpakuje :P

i dopiero teraz jak to wszystko przychodzi, to dochodzi do mnie, ze to juz tak blisko...

reklama
Hej Babeczki

ja przespałam pół dnia. Niedawno się obudziłam. Rano byłam na badaniach. Z wielkim ociaganiem. Bo tak naprawde nic mi sie nie chce. Totalnie.
CZuję się trochę lepiej, a wzielam dopiero 2 dawki antybiotyku.
Jutro mam Gina.

Bejbe jakies spokojne. Brzuch jakis mam inny. Jak sie obudzilam w nocy, to sie wystraszylam, ze go... wogole nie ma. Mam wrazenie, ze on sie zmniejszył. Gdzie w takim razie mieści się tam Juli.. ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry