lilou
Fanka BB :)
Ja zmagam się z brakiem energii, wymyśliłam sobie że zrobię Oli niespodziankę i wezmę rower do przedszkola, i zamiast autobusem zrobiłyśmy sobie spacerek rowerkowy. Chyba dobrze mi to zrobiło, bo na dworze tak przyjemnie 
mitaginko powodzenia na wizycie! biedna jesteś , może lekarz coś zaleci..
Co do majtek i podkładów to tak jak pisze ania2221 u nas też zabronione majty w szpitalu, a podkłady dają w ilościach hurtowych, prześciaradła w razie potrzeby zmieniają. Też na początku mi się to nierealne wydawało, to chodzenie itp. ale nie było źle.ja wstawałam tylko na siusiu i pod prysznic, a łazienka dwa metry od łóżka więc nie było tragicznie.
Teraz kupiłam 6 sztuk majtek jednorazowych, tak na wszelki wypadek wezmę.
ducha zobaczysz jak te dwa tygodnie szybciutko miną :-) sama mam taką nadzieję ;-)
mitaginko powodzenia na wizycie! biedna jesteś , może lekarz coś zaleci..
Co do majtek i podkładów to tak jak pisze ania2221 u nas też zabronione majty w szpitalu, a podkłady dają w ilościach hurtowych, prześciaradła w razie potrzeby zmieniają. Też na początku mi się to nierealne wydawało, to chodzenie itp. ale nie było źle.ja wstawałam tylko na siusiu i pod prysznic, a łazienka dwa metry od łóżka więc nie było tragicznie.
Teraz kupiłam 6 sztuk majtek jednorazowych, tak na wszelki wypadek wezmę.
ducha zobaczysz jak te dwa tygodnie szybciutko miną :-) sama mam taką nadzieję ;-)

Przed chwilunią w kibelku byłam a tu na wkładce właśnie sporo białej galarety. Może cosik sie zaczyna... brzusio pobolewa leciutko jak przed @, ale to nic z tym nocnym atakiem bólowo-skurczowym
a na lapkach najmodniejszy neon
to i mój tasiemiec się odezwał mogę jeść bez przerwy i wszystko mi smakuje... tylko omijam cebulę bo mam po niej mega zgagę.... Mam wrażenie od jakiś paru dni że moja dzidzia chce się już wypchać ale staram się jej tłumaczyć że jeszcze za wcześnie i że niech jeszcze poczeka... Ale sama już nie moge się doczekać aż ją zobaczę... boję się tego i cieszę na zmianę