Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny help!!! Wiem, że to nie ten wątek, ale na tamtym już dawno głucha cisza. Ja nie wiem jeszcze jakie imię wybrać dla Groszka, przecież nie mogę Go nazwać Groszek (Groch ;-)). No i co jak się urodzi, będzie bezimienny?!?!?!?! jestem debilem, wiem ale nic nie poradzę na to moje niezdecydowanie......
U nas to samo. Całkowity brak zdecydowania, pomysłów bardzo mało.. Chyba wymyślimy po porodzie jak zobaczymy buźkę:-) Z tych do podajesz mi najbardziej się podoba Adaś.U mnie w grę wchodzi Albert (ale obawiam się, że kiedyś mnie za to zlinczuje ;-)), Tymoteusz i Adaś...
Aenye, ja nie planuje Redłowa tylko Kliniczną. Redłowo wybrałam rezerwowo dopiero po Klinicznej i Zaspie. Początkowo myślałam o Wejherowie, ale że obecnie mieszkam w Gdańsku jeszcze do porodu, to stawiam na Kliniczną.aknovi, mam nadzieje, ze bedziecie zadowolone z anisad z redlowa, ja niestety ani jednje dobrej opinii nie znam, wiec nie mam sie na kim oprzec. a najbardziej juz odstrasza mnie, ze tata nie moze dziecka wziac na rece, wejsc na sale poporodowa, tylko przez szybe ogladac, no prl jakis.. w wejherowie odwiedziny od 8 rano do 8 wieczor i maz moze byc ciagle obok. oczywiscie nie chce tego, ale pare godzin dziennie ze mna jest, potem chwile mama, siostra.. wiadomo. dla mnie to bardzo wazne. no i moj lekarz prowadzacy ciaze jest tam ordynatorem, mam wiec niezle plecy (tym bardziej, ze to rodzina)
Ja tez juz po usg- lekarz wszystko posprawdzał i powiedzial, ze tak niewielkie rozbieznosci w wymiarach sa w normie, wiec UFF
Brzuch mi sie stawia niemal cały czas i lekarz, widzac to, powiedział, ze do terminu
ona nie jest zwolennikiem podawania takich danych pacjetkom, mówi że więcej z tego stresów i myśli, ona widzi że jest ok., że ma napewno więcej niż 2500, Borys miał tydzień przed terminem 3600, więc to jakieś duże pewnie też nie będzie. Aha szyjki już nie mam
i wcinam lody :-)
chyba też Cię polubił nie?
nie, no moj mistrz!!! az sie wahalam, czy nie dac tak dziecku na imie ;-) i bym mowila na niego Krol Julian
a teraz dlatego "tylko" 1100f (z przesylka to ok 5500 wyjdzie), ze to juz model jakby outletowy.. no ale parametry wszystkie ma takie jak nowki telewizory, a niektore nawet lepsze.
ja musze dopakowac: