Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaa widzisz, bo ja szkolenie przy układaniu ciuszków w komodzie zrobiłam, co jest pajac, co śpiochami, body itd. więc mam nadzieję, że zapamiętane zostało... wiem, wiem nadzieja itd. ale co tam, czasem jednak warto ja mieć :-).
twierdzi, ze nie widzi roznicy i wierze, ze zlosliwie nie robi
nieraz jak sie spotykalismy na klatce szybko zmieniali buty, jak powiedzialam, inaczej nie zauwazyl 
wiec bedzie w nim, cokolwiek by nie bylo na dworze- jak bedzie +20 to tez, najwyzej sam pampers zaloze pod spod
nie po to kupowalam, zeby nie ubrac
zartuje, mysle, ze body + spioszki + taki wiosenno-jesienny, czyli 'pogruby' kombinezonik bedzie ok. + czapka, bez rekawiczek, bo moj ma takie zawijane juz.
dobra jestes z ta lodowka! mam to samo
wlasnie pisalam do duchy, ze ostatnio narobila mi smaka na dzem truskawkowy, lece do lodowki, a tam - CWIKLA
i zezarlam kanapki z szynka i cwikla
i koniec, mam tego tyle, ze sie chyba zaplacze, jesli nie ubierze. ale to bez szans, jak ogladam ubranka 62-68 to ja mialam takie dzieci dopiero w wieku 2-3mies. a ten wg prognoz ma byc malutki (choc teraz tyle wpierdzielam codziennie, ze watpie, by nie przybral 1kg w ten ostatni miesiac!)

ja wiem że moje dziecko będzie duże no ale to juz chyba przesada

ale w nocy się budziłam (co mi się nie zdarza) bo mnie skurcze łapały i bolało...
a do tego czasu też cieplutkoz Masiem wlasnie saczyly mi sie wody - np przy zginaniu sie, siadaniu wyciekaly takie smuzki wody. widocznie gdzies ten pecherz byl naderwany i w odpowiedniej pozycji ta woda sie wydostawala, nie caly czas, tylko co jakis czas. i zostawili mnie od razu na porodowce, takze nie ryzykuj :-) jeszcze opierdziel dostalam, ze po 6h od zauwazenia tego dopiero do szpitala pojechalam, a wody byly juz slomkowe.