reklama

Kwiecień 2011

reklama
noooooooooooo laski, ale czad!!!!!!
3 kolejne bobasy kwietniowe w marcu!?:-D Super dziewczyny, serce się raduje!!! czekamy na kolejne!
ja wpisuje sie na 3go kwietnia. 2 go muszę jeszcze zaliczyć urodziny chrześnaka, a że wsio już przygotowane to mogę rodzić:tak:
dziś ostatnie zakupy dokonane. na Marywilskiej byliśmy, i powiem Wam, że taki wysyp brzuszków po zimie że szok! wszędzie pełno ciężarnych.. a mój M stwierdził że faktycznie brzuch mam już bardzo nisko. a jak mu w zeszłym tyg mówiłam że sie opuścił to nie, on nie widział :no: sobie porównać musiał ;-) Pochodziliśmy łącznie ze 3 godz i brzuch twardy że hejjjj.. Trzeba teraz poleżeć i nogi do 3go zacisnąć :tak:

ewa, pw, a co do poloznej, to nie wiem, ja nie mialam wrazenia, zeby mi latala po domu i robila wywiad, maluszka obejrzala i w kuchni przy stole ze mna usiadla, normalnie. bardzo fajna zreszta kobitka.

morgaine,
nie doluj sie, ale przygotuj sie na szybszy porod. cos ty mi z tymi swoimi skurczami nie wygladasz na taka, co by sie miala przeterminowac :-) chyba szybciej ode mnie urodzisz. ja o dziwo teraz tez mam co jakis czas skurcze, od kilku dni, w poprzednich ciazach nie mialam wcale, ani jednego przepowiadajacego :-) a teraz co jakis czas mnie tak 'kreci', jak na @. ale leciutko naprawde. tak to moge w ciazy chodzic do lata najmarniej. ;-) gdybym miala tylko po tym osadzac.
i w ogole wylaczyla mi sie intuicja, nie obstawiam zadnej daty, ale najbardziej widzi mi sie 01/04/11, albo 11/04/11. :-) tak ladnie po prostu.

a ta pielęgniarka środowiskowa to tylko do pokoju maluszka zagląda i go ogląda, czy po całym domu sie rozgląda?

Wiesz co ona chyba była bardziej stremowana jak ja. Weszła i od razu przeszła do doglądania dziecka, nawet do pokoiku Małej nie zaszła mimo iż jej to zaproponowałam. W nast pon o 12 mam kolejna jej wizytę i chyba ost., mam taką nadzieję:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry