Witam z rana

Przede wszystkim przekażcie też ode mnie
Cucumber że trzymam kciuki najmocniej jak potrafię-na pewno będzie wszystko dobrze:*jak sobie pomyślę jak musi sie denerwować to aż plakac mi się chce...
Ciekawe co z
joll-przypuszczam że albo już uridziła,albo dzis urodzi-mojej mamie dawali olej rycynowy w szpitalu(oboje z bratem urodziliśmy sie 2 tyg. po terminie)gdy nic nie pomagało wywolać poród i własnie po olejku rycynowym oboje sie urodziliśmy
lilou-świetna tesciowa nie ma co-a Ty jej na złośc powinnas urodzić tuż przed świętami
22kasia ja też jestem z Warszawy rodze na Starynkiewicza-przede wszystkim dla tego że moja pani ginekolog tam pracuje i bedzie mi robila cc,ale opinie sa dobre o tym szpitalu i opieka nd noworodkiem jest świetna-poza tym znam stamtąd 4 lekarzy i każdy jest świetny. Moja siostra 3t tyg. temu rodzila na inflanckiej-ogólnie ok.chociaż ona raczej średnio wspomina-ale ogólnie opinie o szpitalu dobre. Co do Św.Zofii ja słyszałam i bardzo dobre opinie i fatalne-i tam bym sie nie zdecydowala, podobnie na madalińskiego i na Kasprzaka.O Wołominie tez słyszalam dobre opinie.Ale to prawda, ze co opinia to inna...
Zmęczona jestem strasznie tym nocnym wstawaniem-w zasadzie prawie co godzinę ide lazienki,za każdym razem jak wstaje mnie boli i brzuch i kolana i dziś sobie pomyslalam wstając kolejny raz, że jeszcze dwa tygodnie takich nocy to chyba naprawde nie wytrzymam,ale z drugiej strony chcę doczekać do tego 11-tego to i tak bedzie tydzień przed terminem,a chce być pewna że z Melcią wszystko dobrze...jutro wizyta u pani doktor i zobaczymy czy nic tam sie bardziej nie ruszylo...
narobiłyście mi smaka tymi jeżykami,a ja nawet nic słodkiego nie mam w domu na zastępstwo

sklep mam pod nosem,ale już nawet do niego nie wychodzę-bo ledwo do łazienki ide-musze czekać do popoludnia zeby mi cos dobrego przynieśli...ehh-chyba nie pozostaje mi nic innego jak zjeść serek waniliowy

Milego dnia dziewczynki-trzymam kciuki za wszystkie rodzące i za te które jeszcze nie chcą rodzić

buziaki