Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy do 40 tygodnia i koniec, kto nie ma 40 żadnych olejków i innych mieszanek ma nie pić!!!! Słyszały, po co nerwy taka jak nasza Cucu ma!

ale to dodatkowo tak naprawde to studiowalam dawno dawno temu we wroclawiu 
, moja teoria działa, także Mitaginko, mam nadzieje że dotrzymasz mi towarzystwa, bo ja nie bede miała do kogo sms wysłać. Aż wejde na wątek z listą kwietniówek, kto tam jeszcze po mnie jest...dziękujemy Ci kochana Mitaginko;-)no dobra WSTAJE :-)
uwineła sie nasza kochana hatorska szybciochem- zaraz wklejam sms
doceńcie, ze nawet sniadania jeszcze nie zjadłam
sprowokowałaś mnie do komentarza....bądź dobrej myśli, bo dziewczyny brały o wiele dłużej fenka niż Ty...może nie przenosisz więcej niż tydzieńa mi wczoraj mój gin powiedział, ze faktycznie nie wiadomo, kiedy urodze, bo przez fenoterol (którego on nie cierpi...) moja macica bedzie rozregulowana i nie bedzie chciała wspołpracowacczyli tu przydałby sie przykład baby i marmy.
Co lekarz, to teoria, bo w srode słyszałam, co innego
ale wczoraj chyba po raz pierwszy przeszła mi przez głowe mysl, ze...moge przenosic
i tak nikt nie skomentuje mojej wypowiedzi, bo wszystkie zyjemy dzisiaj narodzinami Bianki :-)

i Mitaginka (i to nie podllizywanie!) tylko że mitaginka to prawie ginekolog a nie internista...chociaż z taką to nic nie wiadomoaeyne mysle, ze jedyna madra w tym temacie persona jest...LEKARZ![]()

)??

i nadal twierdze, ze po skonczonym 37tc to juz nie wczesniak. A zreszta...alexandra urodziła w 31tc i Olivier problemów z płuckami nie miał...aligator rodziła w 37 tc, czyli miała skonczony dopiero 36 tc i tez ok (pewnie nie ma na to reguły...)Morgaine na bank sie skraca ale jeszcze tydzien i 2 dni wytrzymao matko wiecie co mi się dzieje, nad ranem obudziło mnie kłucie szyjki, ale nie normalne, tylko takie jakby ktoś ostrym cieńkim nóżem albo drutem mi od środka brzucha w dół kłuł...i teraz drugi raz....
ale naprawdę mocno boląco!! chyba się skraca...
no ale nikt tego nie skomentuje bo hatorska urodziła, a joll pewnie rodzi...
ciekawe jak adi...