reklama

Kwiecień 2011

reklama
położyłam się, poleżałam trochę i nic nowego się nie wydarzyło.. poczekam jeszcze, nie chce mi się na razie jechać ;P mam na 17.30 szkołę, wrócę po 20 i jak coś się więcej pojawi, to pojadę... wolałabym jednak z tym szpitalem poczekać tak do piątku, aż mężu wróci i w sobotę urodzić :P mam tylko nadzieję, że jeżeli to wody, to że mnie w szkole nie zaleje :P

położyłam się, poleżałam trochę i nic nowego się nie wydarzyło.. poczekam jeszcze, nie chce mi się na razie jechać ;P mam na 17.30 szkołę, wrócę po 20 i jak coś się więcej pojawi, to pojadę... wolałabym jednak z tym szpitalem poczekać tak do piątku, aż mężu wróci i w sobotę urodzić :P mam tylko nadzieję, że jeżeli to wody, to że mnie w szkole nie zaleje :P

hatorską zalało w przedszkolu, więc Ciebie może w szkole :P

to by było ciekawie :P ostatnio jakiś skurcz mnie złapał w szkole i koleżanki mnie chciały wieść do szpitala :P ciekawe czy będą takie chętne jak by mi wody odeszły :p

Wlasnie czytam o wodach w moim "podreczniku" od poloznej i pisze ze

nalezy zapamietac ile mniej wiecej tych wod poszlo. Szklanka czy kieliszek - czyli moze malo ich byc znaczy wyleciec...

Oraz zapamietac ich kolor bo wody zregoly sa przezroczyste ale tez zielone albo z czarnymi kawalkami - a to zle

no i jak wody wyciekaja to wsadzic sobie wkladke ale taka grubsza jak te poporodowe grube i miekkie i jezeli w ciagu godziny bedzie mokra to znaczy ze wody (no i nie pachna niczym).

Ja pamietam jak mi przebili to tyle tego wylecialo ze hej. Mialam wrazenia ze bez konca :-)

reklama
mi sie imie Marcel srednio podoba, ale kazdy ma wlasny gust i powinien decydowac sam! ja wiem np ze wiekszosci ludkow na swiecie imie Feliks sie nie widzi i poki co mam na to wylane :-) jak sie maluch urodzi to bede wiedziala, jak ma na imie :-)

aknovi,
no wez, widzimy sie w czwartek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry