Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam to szczescie, ze nikt (ani rodzice ani tesciowie) nie wtracaja sie w kwestie imienia![]()

U nas zostali poinformowani z zakazem komentowania, nam się podoba i tak będzie i koniec![]()
To jest bomba!!!Dziewczyny ja mojej madrej tesciowej powiedzialam ze oni juz mieli swoj czas na wybor "imion dla dzieci" i sie nie popisali- temat sie skonczyl raz na zawsze![]()

nie ma po co im gadac jak komentowali nawet ze taki duzy bedzie 

no chore jak nic lepiej zeby z 3kg mial a nie 4kg rozumiecie to?? bo ja nie?? Ja mialam 4kg jak sie urodzilam i co gorsza jakas jestem?? a bo sie ciezko bedzie rodzic a co oni o moja dziurke sie martwia

nie mamy pomyslu. Poprostu w ciazy imienia sie nie powinno wymyslac, za czesto zmiana nastroju i zdania :-(Nati to na jakie zmienicie?? macie już pomysł??
Moi wiedza ze jak sie urodzi to poznaja imienie ma po co im gadac jak komentowali nawet ze taki duzy bedzie
no chore jak nic lepiej zeby z 3kg mial a nie 4kg rozumiecie to?? bo ja nie?? Ja mialam 4kg jak sie urodzilam i co gorsza jakas jestem?? a bo sie ciezko bedzie rodzic a co oni o moja dziurke sie martwia
![]()
powyżej 2500g jest dziecko donoszone to po co ma byc większy, tylko dlatego, że oni tak chcą, widocznie dla neigo tyle jest ok, a dla innego maluszka 4 kg jest ok i tak ma być co ich to interesi