Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi sie tak wydaje. Ja co prawda do małych nie należę (172), ale jakaś szczególnie tęga nie jestem, ale Sebek jest nizszy ode mnie. Hanka urodziła się 3930g, Mańka zapowiada się tez koło tego.ale powiem wam, ze chyba tez nie do konca od rodziców to zalezy...
15 marca moja kolezanka urodziła w 38tc coreczke- 2800 i 50 cm (czyli malutka), a ona ma 1,85 a jej maz prawie 2 metry wzrostu- naprawde sa wysocy, zwlaszcza on...
myslałam wiec, ze Kinga bedzie wieksza![]()
jutro zafunduje sobie jakaś dietke bo hipcio już niezły jestemA dziękuję, swietnie się ma, jeszcze troche i będę głucha, bo mi bębenki w uszach przepali. Niestety kisiel tez nie pomógł. Jeszcze póki siedzę, nie jest najgorzej, ale jak sie położę, to rzeźnia. Chyba bede spać na siedząco. Albo na stojąco, jak koń.mała mysz jak tam twoja zgaga??
, a do tego jakim powazaniem sie ciesze, to mozesz z postu morgaine wywnioskowac 
) ale powiem Ci, ze urodzisz w 39t5d ;-)gratuluję udanych wizyt dziewuszki")
pandora jakie buty kupiłaś i gdzie? w bb?
kupiłam w ccc takie zwykłe baleriny jak będę miała chwilę to poszukam zdjęcia
ja też juz po wizycie, widzę że rodzimy podobnie pandora![]()
w poniedziałek mam się stawić w szpitalu, a we wtorek cc.. no i jakoś się uspokoiłam znam juz termin, teraz na spokojnie wszystko pokończę co mi zostało do zrobienia przed porodem..
a teraz idę Was nadrabiać widzę że nie próżnowałyście![]()
ja tam nie wiem czy się uspokoiłam- teraz jak wiem kiedy to dopiero zaczynam się stresować tym wszystkim ale to bardziej przez te moje "dodatkowe atrakcje"

http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/buty.nylon.red/7140,Balerinki,Jennifer