Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
to ja sie bede już do spania zbierać, jutro mogę mieć ciężką noc po tym olejku... trza się wyspać,
miłych snów życzę
miłych snów życzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozgryzłaś mnie..., no ale skąd miałam wziąć na wyprawkę? no skąd?
bardzo dobre pytanie tez jestem ciekawa ;-)
ja gdzies wyczytalam podobnie jak baby pisala ze jak skonczony 36tydzien i dziecko powyzej 2500 to nie wczesniak ale nie wiem ...
alez mnie dzis plecy bola i przy okazji brzuch jak na @ ale nie mocno wiec ok...
mam pytanie tak z ciekawosci: czy nadal jezdzicie samochodem w sensie ze same?
tak sobie uknulam prosze sie nie sugerowac ;-)
bardziej sie balam na poczatku ciazy bo zdarzaly mi sie tzw "mroczki przed oczami" ;-)
)Morgaine -gratuluję i zakupów i szybkiego pakowania. Może wpadniesz do mnie i upchniesz moje graty do 1 torby?hahahaha geniusz mitaginka;-)
kupilam sobie dzisiaj spodnie w CA, 79zl, wcisnęłam się w rozmiar 38!! wiec po porodzie tez sie wcisne....chyba ze mnie tylek bedzie bolał. takie a'la lnianie, na jakiejś gumeczce w pasie, bedą ok na pierwsze dni/tygodnie/miesiące hahaha
do tego bluzeczke śliczną kupiłam, miodzio....
i buty na allegro....
no i lansik ;-)
heh zacznij już czytać cobyś specjalista dietetyk była;-) PO CO CI DIETA KOBIETO JAK JESZCZE NIE WIESZ CZY DZIECKU COŚ BĘDZIE PRZESZKADZAĆ!!!
a tak serio, to po mojej dwójce widzę że jak mam kolki to nawet o wodzie je będize miał, a jak nie ma to i kebab można;-)
heh sposób pakowania morgaine jest przeciwnie proporcjonalny do jej niezdecydowania.
which means
spakowalam sie w 15 min. do jednej małej torby!! mam wszystko c opotrzebne i ciuchów dla dziecka za dużo![]()
5 zł to była promocja dla aeyne
dla Ciebie 8 zł- skoro stać Cię, żeby po sklepach łazić i kupować bluzki i spodnie, to cena nie jest wygórowana![]()
jankesowa - świetny komentarz!Dziewczyny ja mojej madrej tesciowej powiedzialam ze oni juz mieli swoj czas na wybor "imion dla dzieci" i sie nie popisali- temat sie skonczyl raz na zawsze![]()