Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

akkm MAM TO SAMO. METALICZNY POSMAK W USTACH, MDŁOŚCI, NIEDOBRZE I BÓL BRZUCHA. też się zastanawiam nad tym pieprzonym olejem, bo nie wytrzymam tego dłużej!!hej
mam dość noc masakra dzień taki sam jestem wykończona już ta końcówka ciąży co zrobić żeby jak najszybciej ja zakończyć
brzuch mnie boli cały czas , mała napiera na pęcherz , mam jakiś dziwny posmak w buzi tak jakby mnie mdliło jakąs depresje przedporodową złapałam mam nadzieje ze widok gwiazdeczki mnie podniesie tylko kiedy :>
morgaine po jakim czasie od wypicia oleju Cię wzięło?

jeny ja miałam taki pierwszy poród, też mi powiedzieli że może skończy się cc, a mnie już było wszystko jedno i tak bardzo chciałam to cc!!!morgaine[/B], no taka bidna bylam, samotna, cc mnie straszyli, a ja sie potwornie balam. spac nie moglam z bolu (skurcz za skurczem) cala noc, bez znieczulenia, dopiero rano dostalam.. malz mnie opuscil byl, bo polozne kazaly mu sie wyspac, a on potem ledwo zdazyl do mnie. teraz go na krok nie puszcze ze szpitala, nie ma opcji.
czyli od tej pory kto nasciemnia, ze rodzi i nie urodzi dostaje publiczny lincz, focha i nie bedzie jadl paczkow tydzien, tak? nowa umowa?
a co do lazenia w pizamie - HA!!!!!!!!!!!!!!! a ja dzis od razu sie ubralam w moj seksowny dresik fiolet + roz!!!!!!!!!![]()
![]()
anisad, ducha.. chcecie mnie taka zakatarzona jutro? ja bym przyszla, ale jak was zaraze? co?
Znów mi spadło, bo dwie godziny temu napisałam posta, ze hej i ciach... neta mi zjadło. Mielismy tydzień temu awarje pradu, od tamtej pory magicy elektrycy rozgrzebuja ulicę i coś tam "naprawiają" i uszkodzili światłowód.
mala_mysz, jak dzis twoje ph?
chociaz smarkam, mam oczy spuchniete i kaszle okrutnie.
anisad, ducha.. chcecie mnie taka zakatarzona jutro? ja bym przyszla, ale jak was zaraze? co?
twój opis działania oleju jest iście kuszący, nie sądzicie?adi skurcze bolą potwornie! im bliżej porodu tym bardziej. jak cię boli np przez 30sekund lub minutę i potem przechodzi ból na parę minut i znowu to samo, to jedź do szpitala.
generalnie jak masz skurcze co 10 minut to już musisz jechać.
to jest potworny ból, jak Ci wyciekały wody, to myślę że się zaczęło. a jak nie to i tak cię pewnie już zostawią na patologii, także jedź!
akkm MAM TO SAMO. METALICZNY POSMAK W USTACH, MDŁOŚCI, NIEDOBRZE I BÓL BRZUCHA. też się zastanawiam nad tym pieprzonym olejem, bo nie wytrzymam tego dłużej!!
jak w pierwszej ciąży wypiłam koło południa, to o 22giej odeszły mi wody, potem skurcze i poród 2ga w nocy.
w drugiej ciąży wody odeszły mi o 16 ale za cholere nie pamiętam o której olej wypiłam. pewnie rano albo też koło południa. ale ja miałam już rozwarcie 2cm więc temu pewnie wody puściły. pierwsze solidnie mnie przeczyściło. tzn wszystko wyleciało
przy pierwszym porodzie nie miałam po tym jakiejś mega biegunki, wzięłam tylko łyżkę, przy drugim chyba pół butelki
jeny ja miałam taki pierwszy poród, też mi powiedzieli że może skończy się cc, a mnie już było wszystko jedno i tak bardzo chciałam to cc!!!
przy drugim nie zdążyłam się usadowić na porodówce i pamiętam tylko pytania do położnej tuż po porodzie: ale ja już urodziłam? tak szybko? serio już urodziłam? nie mogłam uwierzyć że to trwało zaledwie pare minut.

będę pić bo się skończę!! taka pogoda a ja bym się do szafy najchętniej schowała:-( tylko boje się jaka bedzie reakcja jak by mnie w nocy złapało to spoko bo K będzie w domu a teraz go nie ma jezdzi gdzieś w piz..u bo załatwia z tym autem ale mama i tato są na miejscu w razie w.
coby na kwietniówkach więcej się działo hehehe....