pandora83
Fanka BB :)
nie, nie pandora. ja jeszcze tydzień 37. to za wcześnie na mnie.
38 lub 39 bardziej mi się podoba. bo 40 to już grozi przenoszeniem.... grrrr
no i tego się trzymaj w poniedziałek będzie 38 i wtedy pij co chcesz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, nie pandora. ja jeszcze tydzień 37. to za wcześnie na mnie.
38 lub 39 bardziej mi się podoba. bo 40 to już grozi przenoszeniem.... grrrr

trzymam Cię za słowo ::-) zjadłam troszkę zupy, 3 ciasteczka i idę pic zagryzę to bananem żeby miało mnie czym czyścic hehehh wystarczy 2 łyżki stołowe ?
, więc dzisiaj jestem w granatowych dresikach, nie siwych i białej koszulce (strój wizytowy ;-)).
. Tylko wiecie, że trzeba w to wierzyć, nie?!?!? dobra, to wy róbcie listę a ja idę robić siebie.wy tu tak piszecie, ze jeszcze dla was za wczesnie, a co ja mam powiedziec ?
a najgorsze, ze z moich "koncowych kwietniówek" to alexandra urodziła, hatorska urodziła, lilou jak sie raz dziennie pojawi, to sukces (pewnie piratuje na drogach bez prawka ;-)), ducha czasem posta wystosuje, ale tez za mało, acronka tez nie chce mi non stop towarzyszyc na bb...i co ja mam o tym myslec? wasze suwaki mnie tylko irytuja![]()
wy tu tak piszecie, ze jeszcze dla was za wczesnie, a co ja mam powiedziec ?
a najgorsze, ze z moich "koncowych kwietniówek" to alexandra urodziła, hatorska urodziła, lilou jak sie raz dziennie pojawi, to sukces (pewnie piratuje na drogach bez prawka ;-)), ducha czasem posta wystosuje, ale tez za mało, acronka tez nie chce mi non stop towarzyszyc na bb...i co ja mam o tym myslec? wasze suwaki mnie tylko irytuja![]()
nie denerwuj się przecież jeszcze tylko 8 dni
a ja Ci przepowiadam że Morgi będzie Ci towarzystwa dotrzymywać
bo ona nawet jak urodzi to i tak będzie mieć czas na bb